2009.01.23. | pumpa | Szólj hozzá! | design

Nyáron már ebben pusztulnék...

...ha valaki kisegít egy jelentősebb összeggel, vagy jótékonysági bannert vásárol a DP-én. Dirk Wynants belga designer közösségi lounge bútorát valószínűleg jobban el lehetne adni, ha a hajtás után következő, karikaturisztikus hajóskapitányok helyett félmeztelen csajok koktéloznának rajta, de én azért el tudom képzelni, nem ez lesz a vásárlás akadálya.

A Kosmos névre keresztelt punnyadó/étkező egyszerre biztosít hangulatosan szeparált és nyitott teret a mulatozó, vagy másnaposan alkoholizáló felső középosztálynak. Szezon előtt biztos lehet rá kedvezményt kinyafogni és hát egy nagyobb szobában sem mutat rosszul. Ráadásul össze lehet gyűjteni a családot egy takarékos izzó alá, megannyi energiát megspórolva. A Kosmost az Interior 2008, Kortrijk keretében mutatták be első ízben, Belgiumban.

A bútoregyüttes gyártója, az Extremis termékeinek közös nevezőjét a "Tools for togetherness" jelmondatban fogalmazták meg, vagyis a kollekcók kivétel nélkül közös programok lebonyolítására alkalmas bútorokból állnak össze. A corporate filozófia igazán attól válik érdekessé, hogy a nem épp filléres kínálatot erősen szocio hazású termékfotókon mutatják be, mintha a '70-es évek balatoni nyaralásai minden potenciális vásárló tudatalattijában ott lennének.

Via: Stylepark

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr66897399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása