2009.02.05. | pumpa | 3 komment | urban

Kell ernyő? A legegyszerűbb időjárás jelentés, ever...

Valószínűleg gyerekkori beidegződés, valamint az önpusztításra való erős hajlam visz rá, hogy a reggel 8-as kincstári Híradó után nap mint nap belevágjak az időjárás jelentés feldolgozásába. A szakszerűen rapid és hosszú duruzsolást kábé 5-10 másodpercig tudom értelemmel követni, holott csupán ennyire lenne szükségem: "Emberek, ma nagyon pöcs idő lesz, vigyenek ernyőt!" Az Umbrella Today? fejlesztői amerikai egyszerűséggel oldották meg a kérdést, mégis szimpatikus! Hajtás után...

 

Az oldal a leginkább praktikus kérdés köré szervezte szolgáltatásait: kell-e ma ernyő, vagy sem? Elég begépelni az irányítószámot és jön a válasz:

Az első használat alkalmával kérhetünk - hasonlóan lakonikus - sms-t mobiltelefonunkra is, melynek során azt is beállíthatjuk, hogy pontosan mikor érkezzen az üzenet, hánykor horgonyzunk le a gardróbban. Az ízlésesen minimalista oldal emellett hasznos tanácsokkal is szolgál az esernyő viselés etikettjével kapcsolatos kérdések terén. A gond az, hogy gyelőre csak az Egyesült Államokban működik... OMSZ?

Site: Umbrella Today?

Via: Gear Patrol

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr66923936

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sylverdevil · http://sylverdevil.hdweb.info 2009.02.05. 16:53:13

bírnám ha lenne magyarul is :)
be kéne dobni az ötletet az omsz-nek tényleg

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása