2009.05.28. | pumpa | 7 komment | vásár

Vasárnap ismét Möbelkunst

Vasárnap ismét Möbelkunst: designbútorok minden méretben, árkategóriában, igényes turkálóknak, egyedi ízlésű lakberendezőknek kötelező!

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr501148429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2009.06.01. 09:57:07

Hát izé... elmentünk oda, először azt hittem, ez valami vicc.
Egy lepukkant ipartelepen egy szűk, dohos raktárhelyiségben használt bútorok a múlt évszázad második feléből, érthetetlenül magas árakon.
Némelyikkel lehet, hogy a lomtalanítások alkalmával az utcán találkozhattunk nemrég.
Lottózós és egyéb szocreál plakátok 10-15e Ft-okért... na nee.

Pontosabb elnevezés lett volna a retro lakberendezési bolhapiac pénzes sznoboknak.

earlymorning 2009.06.03. 16:46:36

Kedves Dailyshark,

köszönjük hogy ott voltál - valóban a mi hibánk, hogy elfelejtettük beleírni a meghívóba, hogy az 50-80as évekből származó, leginkább skandináv design bútorok és tárgyak vannak nálunk.

Arról azonban sajnos nem mi tehetünk - és ne vedd sértésnek hogy ezt mondom, mivel nem tanítják nagyon sehol - ha nem ismered a kor stílusjegyeit, összekevered a politúros bútorlapot a tömör teakfával, vagy nem ismersz fel akár ismertebb design darabokat sem. Ezeket a "használt bútorokat" tőlünk nyugatra "vintage scandinavian design" jelzővel illetik, javaslom keress rá a google-ban hogy ez mit is jelent.

Mindezek ellenére várom tanácsod, hogy milyen design bútorokat szerezzünk be, és mennyiért adjuk, mivel célunk nem az, hogy érthetetlenül drágán adjunk vackokat, hanem hogy olyan egyedibb tárgyakat kínáljunk azoknak akik nem feltétlen az IKEÁból rendeznék be a lakásukat, és nem kerülnek rettenet pénzekbe, ja és nem gagyi kínai koppintásai mondjuk egy 30-50 éve tervezett darabnak.

Természetesen nem kell kötelezően szeretni amit csinálunk, de úgy gondolom köpködni sem illik valamit, amiről nem is pontosan tudjuk hogy mi is igazából.

Ja, és ha lepukkant ipartelep helyett szépen felújított belvárosi szalonban árulnánk a dolgainkat, akkor képzelheted hogy milyenek lennének az árak, hogy ki tudjuk fizetni mondjuk csak a rezsit.

Üdvözlettel,

András
MÖBELKUNST

earlymorning 2009.06.03. 18:12:29

"...hanem hogy egyedibb tárgyakat kínáljunk azoknak akik nem feltétlen az IKEÁból rendeznék be a lakásukat. Olyan dolgokkal, amik nem kerülnek rettenet pénzekbe, és nem gagyi kínai koppintásai mondjuk egy 30-50 éve tervezett darabnak."

Elnézést az előző érthetetlen mondatért.

t.o.d. 2009.06.09. 17:38:02

@FORMA:
Kedves András,
szeretnék véleményt alkotni (esetleg vásárolni) Nálatok, mikor tehetem meg ezt legközelebb?

Köszi

earlymorning 2009.06.14. 15:00:33

@t.o.d.:

Kedves t.o.d.

legközelebb június 21-én vasárnap lesz nyílt nap a fenti helyen és órákban azoknak akik a múltkor lemaradtak, és azoknak is akik voltak, mert azóta rengeteg új dolog érkezett.

Várunk,

Üdvözlettel,

András
MÖBELKUNST

valakitalánvagyok 2009.08.19. 22:10:30

itt meg a forma webshopja:
forma.shoppa.hu/

Hamár ugyan az a szem aki jól lát :)

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása