2009.06.08. | pumpa | Szólj hozzá! | játék csomagolás

Gyermekkori hülye-játék díszdobozban

A félelmetes fegyvert működés közben ábrázoló videó még nem készült el, de nagyjából úgy funkcionálhat, mint a gyerekkorunkban társasjátékként kapható, befőttesgumival élesíthető játékpisztolyok. Akkor is marhaság volt, (csak arcra céloztunk, mert ott lehetett érezni a találatot), viszont nem volt ennyire szép. A klasszikus Monopoly újratervezéséről már ismert Andy Mangold ismét igényes, gyönyörű munkát tett le az asztalra... Hajtás után sok kép...

A biztonság kedvéért csak felelős felnőttek kezébe ajánlja termékét, de az egzótákból lézerrel vágott fastukker azért főleg a gyerekeknek okoz nagyobb örömet. Az alkalmazott, minőségi alapanyagok, és az aprólékos kidolgozás miatt a mesterdarab elkészítésének költsége nagyjából 50 dollár körül volt, ami azért kiemeli a búcsúkon kapható fegyverek köréből. A vadnyugati stílusban elkövetett, hasonlóan igényes csomagolás szintén az alkotó munkája.

Via: The Dieline

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr41171242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása