2009.06.24. | pumpa | 1 komment | pályázat arc

ARC / Másképp Egyperces Filmpályázat

ARC / Másképp Egyperces Filmpályázat  - Nincs két egyforma ember. Nincs két egyforma arc, mint ahogy nincs két egyforma gondolat sem. Szerencsére! Biztos, hogy mindenki egy kicsit (vagy nagyon) másképp látja a világot. Persze a problémákat és a megoldásokat is. A minket körülvevő világ vitathatatlanul megérett a változásra. Mi magunk is, akik alakítjuk azt, változásra szorulunk. 

Most az a kérdés, miben látod a problémákat másképp, mint mások. A megváltozott helyzetnek megfelelően hogyan tudod megváltoztatni berögzült attitűdjeidet? És mindez hogyan jelenik meg mozgóképek formájában a fejedben? Vedd észre a lehetőségeket, és mutasd be másoknak egy kisfilmmel!

Az ARC / Másképp Egyperces Filmpályázat továbbra is a lényeglátás, a kritika, önkritika, az értelmes humor, a filmnyelvi szellemesség és mindenek előtt a konstruktív hozzáállás terepe kíván maradni. Egy lehetőség, hogy képsorokban is kifejezhesd, mit vált ki belőled a krízis és mivel járhat együtt az újrakezdés. Lemondásokkal? Rögeszmék feladásával? Elengedéssel? Elfogadással? Megoldásokkal?

Elég volt a kesergésből!

Kedves Pályázó!

Ne hagyd a fejed felett összecsapni a hullámokat, inkább lovagold meg őket! Haladd meg önmagad, lépj túl, még az ARC Tíz éve alatt kialakult tartalmi, formai kliséken is!

Restartold magad az ARC / Másképp Egyperces Filmpályázaton!

"Másképp mint mások."

A pályázat a véleménynyílvánítás szabadságát kínálja fel, ezért bármilyen témával pályázhatsz! Használd ki, hogy az ARC olyan fórum, ahol – akár megtartva, akár elvetve a reklámfilmek műfaji kereteit – megkötések és korlátozások nélkül hagyhatsz nyomot!
 

Pályázat kiírása: 2009. május 22.
Pályázat határideje: 2009. július 3.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr31205856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása