2009.10.20. | pumpa | 3 komment | pályázat pannon

Hazai Design

A közelmúltban, Hazai Design néven új kezdeményezés indult, melynek célja kitörési pontokat találni a magyar terméktervezés számára. A webshopként is működő oldal felkarolja, összegyűjti az alkotókat, alkotóműhelyeket, cégeket, hogy megmutassák mire is képesek. Részletek hajtás után...

"Művészek, népművészek, képzőművészek, grafikusok, kézművesek, iparművészek, tervezők, designerek, kreatív emberek, fotóművészek, szabadúszók, alkotókedvű személyek, cégek, alkotóműhelyek, csoportok jelentkezését várjuk, akik szeretnének aktív részesei lenni a véget nem érő magyar design hullámnak!

A Hazai Design megjelenési teret biztosít minden olyan alkotásnak, amely formabontó, ötletes, hasznos, játékos, szép, művészi és persze HAZAI.

Kézzel vagy géppel készült egyedi, kisszériás vagy sorozatgyártott termékeket várunk. A lényeg az, hogy terméked ötlete magyar elméből pattanjon ki, vagy magyar kéz alakítsa ki, formálja meg, itthon vagy akár külföldön.

Legyünk büszkék termékeinkre!

Októberben induló webshopunk és karácsony idejére tervezett budapesti boltunk állandó megjelenést biztosít az olyan alkotásoknak, melyek üde színfoltjai lehetnek hazánk termékkínálatának.

Az első hullámban tehetséges alkotókat, cégeket és alkotó csoportokat keresünk meg, fogadjuk kész- és mintatermékeiket.

Az alkotóknak nem kell többet szezonális vásárokra várniuk, ahol minden egyes alkalommal végig kell járniuk a jelentkezési procedúrát, sem állandóan cipekedniük és a jobb helyekért versenyezniük. Mostantól nem kell az eladással, a vásárlókkal, a rengeteg papírmunkával foglalkozniuk.

A feladat egyszerű: Azt csináld, amihez értesz: tervezz, alkoss!"

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr91462586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SupaCow · http://magnezia.blog.hu 2009.10.21. 11:29:56

Szerintem ez már induláskor meghalt. Úgy kellett volna nyitni hogy webshop fel van töltve.

Így egy tartalom nélküli oldal.

sroc 2009.10.21. 18:15:00

naja én sem értettem, miért rukkolnak vele elő amikor még semmi sincs feltöltve

Evildoer 2009.10.21. 23:17:05

Szerintem nagyon jó ötlet, csak valahogy ez az "elbíráljuk, hogy a termék milyen " dolog lóg ki!!!
Nem is ismeri az ember őket, és egy idegen véleményezi a termékemet esetleg leszólja?
Nem tudom, hogy ki örülne ennek? Szerintem itt az lenne a lényeg, hogy minden termék helyet kapjon ha nem is olyan profi, de magyar!

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása