2010.02.03. | pumpa | 1 komment | esemény hír graphic

Kortárs kifestőkönyv hat fiatal képzőművésztől

A Printa Akadémia február 4-én mutatja be első, kézi szitanyomással készült kifestő könyvét, melyet hat fiatal, magyar képzőművész alkotott meg a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A Coloring Book címet viselő könyv, Budha Tamás Tatlin, Oliver Arthur, Nagy Áron, Szigeti Gábor Csongor, Fischer Judit és Tábori András, speciálisan ebbe a kifestő könyvbe készült munkáit tartalmazza. A kor vizuális kulturáját tükröző grafikák a gyerekek vizuális érzékenységét hivatottak játékos formában fejleszteni, mind szimbolikus, mind gyakorlati értelemben.

Január 30-án a legfiatalabb korosztály egy workshop keretében ismerkedhetett meg a kifestővel, ahol a legfiatalabb alkotók kedvükre kiszínezhették a könyveket. A résztvevő gyerekek által készült alkotásokat egy rendhagyó kiállítás keretében mutatják be  a Printa Galériában február 4-én.

Kiállítás megnyitó: 2010. február 4. 19h
A kiállítás megtekinthető 2010. február 4-13-ig.

Printa Akadémia 1075 Budapest Rumbach Sebestyén u. 10.
http://www.printa.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr641726923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása