2010.02.15. | pumpa | 1 komment | koncept

Öko-konyha a jövőből, vagyis a jövő konyhája talán...

Jóval futurisztikusabb, mint amit el tudok képzelni a saját konyhámban, ugyanakkor erősen emlékeztet arra a futurizmusra, amit a '70-es években gondoltak a jövőről. Símán lehetne a Mikrobi virtuális díszlete, a rengeteg összezsúfolt funkcióval és szolgáltatással mégis úgy néz ki, mint egy nagyranőtt mikroprocesszor. Az Ekokook elnevezésű koncepció a francia Faltazi Lab gondolata. Képek, szöveg, videó hajtás után...

A multifunkciós konyhasziget két nagyobb egységet foglal magába. Az elsőben találjuk a hűtőt, a mosogatógépet, szárítót, és némi szekrényfélét azoknak a dolgoknak amiket csak így sikerült integrálni. A másik egység az öko tag alá tartozik, itt találjuk a korszerű hulladkégazdálodás és energiatakarékos üzemmód egyéb kellékeit. Bővebb vizuális infó a teljes megértés felé a képek alatt elhelyezett videón!

Via: freshome, Inhabitat

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr91759583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

justaminute 2010.02.16. 20:57:17

ennek egy része otthon is megvalósítható, szerintem ezeket a szelektív gyűjtőket majd valahogy meg is csinálom...

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása