2010.05.14. | pumpa | 5 komment | csomagolás koncept

Milyen lehetett De Sade illata? - beteg csomagolás

Van-e illata az irodalomnak? Illetve az irodalmároknak? A képeken egy kétfős, 2005-ben alakult, poznani kreatív csapat, az Ah&Oh Studio csomagolási konceptje, a Scent Stories sorozat látható. Régi, beteljesületlen álmuk volt, hogy parfümcsomagolást tervezhessenek, de mivel megrendelő nem akadt, bosszúból saját öteleteiket valósították meg...

A hagyományos, szögletes tintásüvegre emlkéztető stílust Orwell, De Sade, Poe és Laclos, illetve a hozzájuk kapcsolódó irodalmi legendák szimbólumai díszítik, így természetesen kizárólag férfi illatokról lehet szó.

Ha a parfümök világában van olyan kategória, hogy erőszakos, aberrált, vagy depressziós illat, akkor azokat kell beletölteni!

Via: Dlounge

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr912002172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boorisz (törölt) 2010.05.14. 12:35:38

Orwellt sejtem. De szerintem semmi nagyon egzotikus nincsen benne, csak egy fogás az egész. Jól néz ki de ennyi.

Zöld Zoli · http://servian.hu 2010.05.14. 12:51:22

simán megnyerné a környezetbarát csomagolás nyereményjátékot :D ezt ki nem dobnám :D klimaklub.hu/hu/content/52

Tengereczki Pál · http://egyzene.blog.hu/ 2010.05.14. 13:40:50

volt egyszer egy projekt, a cleansmell - magyar képzőművészek csinálták, csak sajnos már megyszűnt a honlapjuk. Ott simán csapvizet csomagoltak extrán designos parfümös-üvegcsékbe - jó kis fricska volt a sznobéria ellen, már majdnem olyan mint Les Claypool munkássága egyzene.blog.hu/2010/05/14/electric_apricot_uncle_pete_s_party a basszer is szeret meghökkentő cuccokba öltözni, nem beszélve sajátos ízlést mutató lemezborítóterveiről :) www.lesclaypool.com/discography/

sorica123 (törölt) 2010.05.14. 14:32:28

@Mr. Pickles: de egy dicnóval a kupakon:)) mint parfüm. Röff.
Amúgy reklámszempontból inkább blickfangos, mint közönségsiker. És valószínűleg meg is maradnak a designra helyezett hangsúlynál, aránylag átlagos illatokkal. Már csak azért is, mert az illat meghatározza az egész atmoszférát, és ha pl deprimáló, akkor az borzasztóan nagy öngól.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása