2010.05.26. | pumpa | 5 komment | design street bútor

Utcabútorok a BMW-től

A müncheni központú BMW Group Designworks USA a közlekedéssel összefüggő peremterületeken is érdekelt. A Metro40 elnevezésű utcabútor sorozat kidolgozásához az iparág Észak-Amerikában piacvezető társaság, a Landscape Forms csapatát hívták segítségül. A végeredmény egy prémium kategóriás, minden tekintetben minőségi sorozat lett, amely gyakorlatilag minden utca- és térbútor elemet tartalmaz a citylight kerettől a padokon át a világításig - természetesen egységes design mellett.

Kevés az esély rá, hogy a 4-es metró állomásain már ezeket szerelik majd fel, pedig szívesen kipróbálnám, különösen a padot, azt nagyon eltalálták. Ha lesz nagy házam nagy autóval, a garázs mellé leteszek egy ilyet a murvára...

Via: Aisle One

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr592030311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

digitime 2010.05.27. 11:21:01

Nagyon komolyan néznek ki! Kár, hogy ez BP-n fél óráig sem lenne egyben... :) tárgydesign ügyben szeretném felhívni a figyelmet a Bowers & Wilkins Zeppelin iPod dokkolóra, ami amellett, hogy a tesztek szerint az egyik ha nem a legjobb iPod lejátszó, még letisztult formájával is felhívja magára a figyelmet. Itt is van róla egy nagyon jó kép: karolyhozta.com/karoly.html (Nézzen bele menüpont)

pottyosgaloca 2010.05.27. 21:48:33

ezekről egyes pécsi Kórház tér padjai jutnak eszembe, bár ott is több féle látható,de egészen hasonlóak is vannak.

epiteszforum.hu/node/14998#

Nem túl jó képek,de csak ezeket találtam így hirtelen..

nál 2010.05.31. 09:19:35

Ezek borzalmasan ötlettelenek.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása