2010.07.27. | pumpa | 1 komment | art kiállítás

ReFrekvenciák - Szunyoghy Viktória kiállítása

Szunyoghy Viktória, kortárs magyar festőművész, tematikus koncepciók mentén dolgozik. Munkássága során mindig újabb témákat dolgoz fel. Eddigi munkáinak olyan kiállítási terek adtak otthont, mint a KOGART, a Szépművészeti Múzeum, a Millenáris vagy a londoni Royal College of Art. Fiatal kora ellenére képei a világ több országában jelen vannak...



Legutóbbi, Frekvenciák című sorozatát a zene, képzőművészet és a mozgás együttese inspirálta. A képek különböző méretű dobozokban emelkedtek ki a fal síkjából, így az equalizerhez hasonló módon frekvencia tartományokat jelenítettek meg térben. Az egyes képekhez tartozó hanganyag Szelei Béla (molyember) munkájának köszönhetően a szemlélő mozgására reagálva megszólalt 2010 februárjában a Millenárison.



E kiállítási anyag kiegészült változatának ad otthont az Ötkert 2010 augusztus 2-tól 20-ig.  A hely sajátosságait figyelembe véve a kiállítás ezúttal nem lesz audiovizuális, de a művész egy installációval egészíti ki azt.



www.facebook.com/otkert
http://www.viktoriaszunyoghy.com/




A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr782179614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

coolturha 2010.07.29. 23:37:28

..ezek a képek azért nem annyira inspirálnak..:-)

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása