2010.11.23. | pumpa | 3 komment | design sport élettér

Lakberendezési mászófal, zakóban sportolóknak

Tokyo menő divatnegyedében rendezkedett be az Illoiha Omotesando fitness stúdió, és ha már oda költöztek, kellett valami új, közönségcsalogató attrakció is, ami eltér a megszokott izzasztó eszközöktől. A Nendo számos, itt most nem részletezett ötlet és egy hagyományos, kültéri körülményeket imitáló sziklafal mellett egy polgári nappali gigantikus falát megjelenítő mászófalat is kialakított az épületben...

A vendégek új fogásokkal ismerkedhetnek meg, kapaszkodhatnak képkeretekbe, szarvastrófeába, vagy éppen madárkalitkába, ahogy kiadja a mászás. Hogy mindez mennyire segíti a felkészülést a zord természet körülményeihez, vitás, de a látvány, mármint a falon mászó polgárok látványa kiváló.

A kreatív mászófalak önálló műfajt, vagy inkább sportágat hozhatnak létre, kíváncsi leszek a következő jelentkezőre...

Via: Freshome

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr682466884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GiliczeB · http://www.balintgilicze.com 2010.11.23. 10:19:15

Szép, szép, de biztosítás nélkül? Harisnyában meg lakkcipőben?
Ezt nem szeretem az ilyen dizájnagyvillanásokban: szépek, jó ötletnek tűnnek elsőre, de a funkcionalitásuk erősen kérdéses. Addig OK, hogy a koncepcióról csinálnak egy valódi vagy inkább Photoshop képet, de amikor a dolog működni kezdene, és pár szarrá tört srácot elvisznek a parkettáról, elgondolkodnak rajta, hogy hova lehetne beépíteni valami automata biztosítóberendezést, vagy hova kellene állítani az őrt, aki leparancsolja az embereket.

Rigo' 2010.11.30. 14:32:01

Sokan vannak, legalább olcsóbb lesz a parkolás... :-) Amúgy egy megfelelő szőnyeg megoldja a dolgot, ha nem túl magas a fal.

Teret alkotunk · http://teretalkotunk.blog.hu/ 2010.12.09. 14:30:58

A legtöbb ilyen kaliberű ötletnél a reklámérték fontosabb a használhatóságnál, hogy egy jót viduljon rajta az arra járó, no meg, hogy észrevegye. Az első esés után alá kell majd írni egy felelősségvállaló nyilatkozatot, és utóbb tényleg le fogják zárni, merthogy biztosítókötél nem kerül fel az biztos. De az ötlet jó!

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása