2010.12.01. | pumpa | 6 komment | design bútor diy

DIY: dohányzóasztal csőfogóból...

A designer nevének említése ez esetben nem jelenti egy fényesen induló karrier támogatását, hiszen Jonathan Niemuth a The Pipe Wrench Coffee Table megalkotásáért jóval több baráti grautlációt és sörmeghívást fog kapni, mint állásajánlatot. Az ingyenpia azonban indokolt, a vállonveregetés dettó. Az ipari jellegű bútor otthoni elkészítése során komoly összegeket lehet fogni, ha valaki közel lakik egy barkácsáruházhoz, de épületállványozó, vagy más "csöves" szakmák képviselői is előnyben lehetnek. Ha valaki rendelkezik hasonló, saját fejlesztésű objektummal, küldjön fotót és rövid leírást, pls!!!

Via: Freshome

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr102485455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csabeee 2010.12.01. 13:28:40

Freeman is BAAAACK :D

KrE · http://felvilagosultalkoholizmus.blog.hu 2010.12.01. 18:56:29

És a legzseniálisabb, hogy nem billeg, hisz az tökéletlen padló ellenszere egy egyszerű mozdulat! :)

Na, ez az a dizájn "vacak", amit szívesen elfogadnék. Lehet, hogy csinálok egyet! :)

kapujanincs (törölt) 2010.12.02. 01:29:48

itthon egy ilyen 36 colos kínai csőfogót nem kapsz meg 20.000 HUF alatt. abban a bizonyos "közeli barkácsáruházban" meg 30.000 lesz, ha tartanak egyáltalán (aligha), és nem hiszem, hogy S.F.-ban sokkal olcsóbb lenne. szóval lefelé kerekítve százhúszezer az anyagköltség, üveglap nélkül (ami szintén nem olcsóság).
azonkívül, aki egyszer is használt ilyen szerszámot, tudja, hogy ebben konfigurációban összeállítva még a saját súlya alatt is összecsuklik az asztal, akármilyen masszívnak néz is ki (nyilván ezért vannak összehegesztve-csavarozva az elemei).
szóval jópofa, csak éppen a megvalósítás mesterkéltsége szöges ellentétben áll azzal az az érzéssel, amit amit a látvány kivált az egyszeri szemlélőből, hogy ugyanis: "milyen ötletes, összehajította ebből-abból, de laza!"
ellentétben pl. ezzel: www.draenert.de/english/produkte/produkte-designmoebel-detail.php?id=221&pk=AR&mnr=EA&pb=1&view=1&lg=2 (nem a bugyikat kell nézni) és ennek időről időre felbukkanó inkarnációival (scew clamp furniture. lásd még: Daniel Rohr, Ryan Sorel, Jorre van Ast, Bas van Leeuwen & Mireille Meijs, stb.)
apropó, pumpa, nem akartok írni egy posztot Daniel Rohr colander-éről? csak kérdezem.

csigafrédi 2010.12.21. 15:29:26

@kapujanincs: Egyetértek! A pillanatszorítós klassz. Sógoromék minikerékpárból csináltak egy jópofát...

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása