2011.04.12. | pumpa | 3 komment | design bútor

Eleve lerottyant kertibútor - 600 dollár

A nemesen lepusztult, kopottan is elegáns bútorok világszerte komoly trendet visznek a természetközeli életmód hívei körében. Itt szeretnénk megjegyezni a stílus kedvelőinek, hogy egy felszecskázott fabudiból, vagy stégből gyorsan összejön a patina, a képen látható fotel árából ítélve pedig ez szép piaci rés lehet Magyarországon is! Néhány infó még...

Az Adirondack fotelek szerves részei az amerikai piknik-kultúrának: egy Thomas Lee nevű alak 1903-ban, az Adirondack-hegységben töltött vakációja alatt dolgozta ki a pohártartásra alkalmas, széles karfájú, fából készült kerti bútor prototípusát. Rengeteg változat és minőség elérhető belőle, de a Sundance webboltjában kapható azért kicsit különleges.

Újrahasznosított faanyagból, különösebb kezelést és más, idő- és energiapazarló beavatkozást mellőzve készül, és már szaros 600 dollárért a miénk lehet. Az elegánsan kopott asztalka csak 245 dollár, plusz posta.

Via: Gear Patrol

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr982817189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

01001100au (törölt) · http://ittmindenilyen.blogspot.co.uk/ 2011.04.12. 18:50:52

Ilyen az igazi recycling (vagy reusing) és még egy halompénzt is keresnek vele. Egyébként szép, de ha ilyet akar az ember vesz egyet és kint hagyja egész nyáron meg télen és már meg is van. Igaz hosszabb időd olcsóbb. :D

2011.04.12. 20:40:45

De azért csak csínján a műlepukkantással! Hát csak nézzen ki úgy mintha nagyon régi lenne, de azért nem kellemes, ha használat közben összedől... ;)

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása