2011.05.17. | pumpa | Szólj hozzá! | pályázat

YCC 2011 Gála a Design Terminálban

A Young Creative Chevrolet művészeti pályázat szakmai zsűrije június 10-én, pénteken dönt a 2011-es verseny győzteseiről. Az eseményen öt kategóriában – divat, fotó, grafika, video és zene – hirdetik ki a legjobbakat, akik a magyarországi megmérettetés után az európai döntőben is bemutathatják nyertes pályaműveiket és versenybe szállhatnak a több ezer eurót jelentő fődíjért. A pénteki gálán az eredményhirdetés mellett eseménydús programok várják a látogatókat.

Június 10-én, pénteken egy nagyszabású kulturális rendezvény keretein belül végéhez érkezik a Young Creative Chevrolet művészeti pályázatának magyarországi fordulója. A márciusban útjára indított megmérettetésre 15 felsőoktatási intézmény hallgatói jelentkezhettek, akik különböző művészeti kategóriákban bizonyíthatták tehetségüket.

Ebben az évben a Chevrolet 100. évfordulója állt középpontjában a kivételes design versenynek, amelynek utolsó állomásaként a beérkezett pályaművekből egy szakmai zsűri fogja kiválasztani a legjobbakat június 10-én, délután.

A zsűrizést követően megnyílik a Design Terminál a nagyközönség számára is, akik a beérkezett pályaműveket egy kiállítás formájában tekinthetik meg aznap 19.30-ig. A program egyik érdekessége, hogy a kiállítás látogatói is szavazhatnak az általuk legjobbnak tartott pályaművekre, melyek készítői közönségdíjasként külön jutalomban részesülnek.

Az ünnepélyes eredményhirdetés 19:30-kor történik meg, majd a szervezők rövid összegzése és a díjak átadása után rendhagyó programok szórakoztatják az eseményre meghívott vendégeket, valamint a nagyközönséget is.

A díjátadó ünnepséget Zságer Balázs zárja egy nagyszabású, ingyenes koncerttel, amit a Kiégő Izzók csoport látványos fényfestése kísér a Design Terminál épületén. A koncertre minden kedves rajongót szeretettel vár a YCC 2011 szervezőcsapata.

A kiállított pályaművek, a színes programok és a Zagar koncert mellett az érdeklődők testközelből vizsgálhatnak meg valódi Oldtimereket is.

A különleges programok között szerepel a pályázaton induló diákok számára szervezett navigációs csapatjáték, amelyen a résztvevők újra összevethetik kreativitásukat, ám ebben az esetben a „végső” kihívás pontos paramétereit maguk a résztvevők is, csak 20 perccel a megmérettetés előtt tudják meg.

További információ az alábbi linken található:  www.ycc-hungary.info 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr902910488

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Visita este enlace de retroceso 2017.12.18. 22:04:16

Magyarországon tárgyalt a grúz kormányfő - softrapidshareorg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása