2011.05.19. | pumpa | Szólj hozzá! | video film pannon

Magyarhangya - Mozgalom az új típusú filmforgalmazásért

A Magyarhangya egy alulról szerveződő, független filmforgalmazással foglalkozó, lelkes csapat, melynek célja megreformálni a moziba járási szokásokat. Országszerte friss független filmeket kínálnak a közönségnek, megfizethető áron, egy 6 filmes bérletrendszer keretében. Emellett Magyarországon elsőként a nézők szavazhatják majd meg, hogy milyen filmeket szeretnének látni a következő bérletben, egyszóval nem a megszokott, felülről irányított forgalmazói rendszer szüli meg magát újra. Hajtás után bővebb infó a hangyások tollából, valamint videó kedvcsinálónak...

 "Májusban indul a hangyaPASS, a magyarhangya első mozibérlete, amelynek segítségével először szólítunk meg egy ötezer fős, huszonéves közönséget igényes, fontos és jó filmekkel. A hangyaPASS egy egyszeri alkalommal megváltható 6 filmes bérlet. A filmek egy előre meghirdetett időpontban, az ország számos városában láthatók – egy időben a központi rendezvénnyel, ahonnan a film alkotói élőben üdvözölhetik a nézőket. A filmek hangyaPASS-szal láthatók, hagyományos forgalmazásba nem kerülnek. A bérletek átruházhatóak. A hangyaPASS-t 3600 forintért kezdjük árulni, de ez az összeg csökkenhet a beérkező helyi támogatásoktól függően. A bérleteket keressétek a mozikban!

A legnagyobb újításunk pedig Magyarország első interaktív előzetese, az ANTrailer, amiben Homola Dani egyetlen irányítható videóba ágyazta bele a hangyaPASS néven futó bérletünkhöz kapcsolódó összes infót és érdekességet...

 

Országszerte a hangyabolyok segítenek abban, hogy a helyi közösségek igényeinek megfeleljen a magyarhangya. A hangyabolyokat lelkes fiatalok hozzák létre és szervezik tovább. A hangyabolyok tartják a kapcsolatot a helyi mozikkal, filmklubokkal és egyéb szervezetekkel. Itt van a lehetőség, hogy változtassunk az eddigi gyakorlaton, és a kialakult bolyok maguk alakíthassák lokálisan a vizuális kultúra piacát. Ehhez toborzunk középiskolás és főiskolás korú fiatalokat, akik akarnak és képesek tevékenyen résztvenni egy országos független mozgalomban.

Egyelőre az alábbi hangyabolyokhoz lehet csatlakozni: czeglédi hangyák,esztergomi hangyákpécsi hangyák és szegedi hangyák.

Nálatok nincs még hangyaboly? Szervezd meg, segítünk!
Írj Móninak a
monipolgar@magyarhangya.hu címre!

Több infót a filmekről és a bérletről facebook oldalunkon találtak, és természetesen várunk titeket is szeretettel a moziban!

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr562916196

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csengery Kristóf | HANGYASZORGALOM 2011.05.20. 14:40:01

Kicsi hangya, merre jársz,merre jársz, és mit csinálsz?Reggel ágyból kikelek,súlyos morzsát cipelek,alkonyatig talpalok,soha el nem fáradok,s közben nótám dúdolom.Mind egyforma a napom,nincsen szerdám, szombatom,létem hangyaszorgalom.Csengery Kristóf v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása