2011.05.30. | pumpa | Szólj hozzá! | esemény pályázat

YCC Gála a Design Terminálban

2011. június 10-én egy izgalmas, programokban bővelkedő Gálaműsor keretein belül hirdetik ki a Young Creative Chevrolet (YCC) 2011-es művészeti pályázat győzteseit. A 13-órától kezdődő rendezvényre sok szeretettel várják a szervezők mindazokat, akik fogékonyak a kortárs művészetre és szeretnének izgalmas programokon részt venni a Budapest szívében megrendezésre kerülő eseményen.

A YCC szervezői a következő programokkal kedveskednek a helyszínre látogatóknak:

· 13:00 – 19:00 óra között a Design Terminál /Erzsébet tér/ megnyitja kapuit az érdeklődők előtt, akik egy kiállítás keretén belül a YCC pályázatára beérkezett műveket tekinthetik meg. A tárlat érdekessége, hogy a látogatók közönségszavazással dönthetnek az általuk legjobbnak tartott pályaműről, amit a szervezők különdíjjal jutalmaznak a Gálaműsor során.

· Az ünnepélyes díjátadásra 19:30 órakor kerül sor, amelyen a YCC szakmai zsűrije nyilvánosságra hozza a kategóriák győzteseinek névsorát. Kategóriánként az első három helyezett jelentős jutalomban részesül, valamint az első helyezettek bekerülnek az európai döntőbe is.

· A díjak átadása után, 20:00-kor a pályázat résztvevői egy navigációs csapatversenyen vesznek részt. A Gála eseményen bemutatott navigációs játék Európában egyedülálló, első alkalommal lesz lehetőség a résztvevők és a közönség számára az interaktív technológia és az emberi kreativitás egyidejű jelenlétének, egymásra hatásának megélésére.

· A rendezvény záróakkordjaként Zságer Balázs (Zagar) Dj szettjét hallgathatják meg az érdeklődők 21:00 órától, mely produkció alatt a Design Terminál épületét fényfestéssel borítja a Kiégő Izzók csapat.

· A rendezvény ideje alatt Chevrolet Oldtimereket is megtekinthetnek az érdeklődők.

· A navigációs csapatversenyen eseményeit az épületen kívül is végigkövethetik kivetítőn keresztül a látogatók.

A Program szervezői minden érdeklődőt szeretettel várnak!

További információ az alábbi linken található:

www.ycc-hungary.info 

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr752943767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása