2011.07.14. | pumpa | 5 komment | fotó street

Zsírfotó: Matt Stuart, a hétköznapi paparazzi

Matt Stuart a fotóművészet csupán egy, de nem épp szűk területén érzi jól magát: utcafotós. Elsőre vidám, jól elkapott képeknek tűnnek, amihez elsősorban szerencse kell, ha eleget kattintunk simán összeáll egy weboldalra való. Érdemes kipróbálni, nem így működik...

Az utcafotós nem bújhat technológia, azaz hatalmas objektívek és lámpák mögé, ott kell lennie, közel kell mennie a témához, mint egy profi bérgyilkosnak. Stuart egy kis méretű Leica-val dolgozik, nem kelt feltűnést, nem stresszeli az utca emberét. Bár a képek többsége valóban jól elkapott pillanatot örökít meg, a fotók mégis zseniálisan komponáltak, mintha a fotós előre tudná, mikor, mi fog történni, és hova kell helyezkednie, hogy azt láthassa, amit előre elképzelt.

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr793065425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.07.14. 16:04:35

jók a képek, főleg ha tényleg mindet az élet szülte :)

tanita · http://ingyenholmik.blog.hu 2011.07.14. 21:07:34

6. és 7. kép csak nálam tűnik hiányosnak? mintha nem töltötte volna be őket...

Ilkamilka 2011.07.17. 21:50:08

@tanita: nálam rendesen betöltöttek...Tényleg nagyon szuper képek.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása