2011.10.18. | pumpa | Szólj hozzá! | csomagolás

Kabátba bújt a Żubrowka

Az idei Karácsonyt is új külsővel ünnepli a Żubrowka vodka, amely minden évben más formát öltő kiskabátba bújik.  A limitált számban gyártott kiskabát egyrészt segít fogyasztásra kellemes hőfokon tartani a jellegzetes ízű lengyel nedűt, másrészt még különlegesebb karácsonyi ajándékká teszi az egyébként is egyedi ízű vodkát. A Bölényfű, ami a vodka egyedi ízét adja, minden egyes üvegbe belekerül, kellemes ízzel és enyhe zöldes árnyalattal gazdagítva tartalmát.

A Żubrowka 2006 óta öltözteti karácsonyra kiskabátba üvegét. A Żubrowka kiskabát egyediségéről francia designer gondoskodik, így minden karácsonykor más külsőben érkezik. A télikabát jellegű csomagolásból valamennyi országba, így hazánkba is néhány ezer érkezik csak, még exkluzívabbá téve a különleges ízvilágú Żubrowka vodkát.

A hagyomány szerint a lengyel-belorusz határ közelében nyaranta kézzel szedik a vodka legértékesebb hozzávalóját, a gyógyfűfélét, majd napon szárítják. A növényt eddig mesterséges körülmények között nem sikerült termeszteni, így minden egyes üveg Żubrowka vodka a lengyel természet valódi különlegessége. Mivel a gyártás során több lépcsőben is ügyelnek arra, hogy csak egy fűszál kerüljön a palackba, a legenda szerint, ha két fűszálat találunk az üvegben, szerencse ér.

A nemzetközi Monde Selection versenyen aranyéremmel díjazott ital magában vagy long drinkként almalével fogyasztva is páratlan élménnyel gazdagít.

A Zubrowkáról

A Zubrowka a Bols Hungary Kft. márkájaként egy egyedülállóan aromás, száraz vodka melynek alapját kimagasló minőségű gabonaszesz képezi. Hazájában, Lengyelországban a legismertebb vodka márka és immár több mint 30 országban kapható.  Magyarországon hivatalosan 2007 áprilisában került bevezetésre, az azóta eltelt időszakban a harmadik legnagyobb [1]prémium vodkává nőtte ki magát.

A Bols Hungary Kft. a felelős és mértékletes alkoholfogyasztás elkötelezett híve.

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr823311728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása