2011.10.27. | pumpa | 3 komment | kommunikáció art

Súlyos művészet: a zebrapinty és a Rock ‘n’ Roll...

Céleste Boursier-Mougenot, francia zenész és zeneszerző a mindennapi élet hangjaira építi véletlenszerű műveit. Installációi egyben tanulmányok is, melyek azt vizsgálják, hogyan fogadunk be, alkotunk zenét, illetve hogyan működünk együtt a tökéletesen véletlenszerű "alkotásokkal". Másfelől a művész erősen hisz a zene vizuális megjelenésének erejében is,  így a madarakkal közösen összedobott előadás minden feltételnek megfelel. A "From here  to ear (version 15)" címet viselő darab/installáció/madárzenekar a lapozás után berámolt videón látható, illetve hallható...


A kiállítás látogatható, lényegében elvegyülhetünk a zenekar között a "backstage"-en. Akit érdekel, október 6. és december 4-e között a milánói HangarBicocca galériában tekintheti/hallgathatja meg őket.

Via: Yatzer

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr833333004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

voodoux 2011.10.28. 11:44:38

aha értem. művészet!

ukunoka 2011.10.28. 12:22:08

... nem lehetne akkor már galambdúc alatt hagyott dobcucc ..

voodoux 2011.11.03. 13:23:04

@ukunoka: ezen majdnem bepissantottam :D

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása