2011.12.22. | pumpa | 9 komment | beteg halál hellókarácsony

Beszarsz: vérző zombi céltáblát karácsonyra!!!

Az Egyesült Államokban nyilván könnyebb megtalálni a célközönséget egy vérezni képes, zombit formázó céltáblának, de talán nálunk is felkapja a fejét néhány céllövöldés. Mindössze 90 dollárért egy biológiai úton lebomló, vagyis környezetbarát élőhalottra lövöldözhetünk, amely az előzetes tesztek alapján nagyjából 1000 lövést képes művérrel honorálni. A Tactical Bleeding Zombie Target névre hallgató borzalom minden bizonnyal a szezon egyik legbetegebb karácsonyi meglepetése lehet, íjászok, Tom Savini rajongók, előre!

Via: Cool Material

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr33485367

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Judeo-kereszténység erkölcsi elítélése. Zobi Jézus 2011.12.22. 18:57:10

 IGe harmadik prédikációja.A judeo-kereszténység erkölcsi elítélésének alapjai: 1. Amennyiben a bibliai judeo-keresztény Isten meghalt Jézusként, akkor végül is ez nem más, mint egy cirkuszi mutatvány. Mártíromságnak beállított öngyilkosság. - E...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Öltönyösrabszolga · http://oltonyosrabszolga.blog.hu 2011.12.22. 15:22:31

Aki ezt kitalálta az igazi Zseni volt. Innen már csak egy lépés a sétáló művérző zombi, ami talán vissza is harap, ha túl közel mész. Esetleg olyat nem lehetne, hogy gyógyul is? Művérrel utántölthetősös? Hörgősös? Visszalövősös?
Esetleg egy láncra kötött IGAZI zombit nem lehetne?

Öltönyösrabszolga · http://oltonyosrabszolga.blog.hu 2011.12.22. 15:27:36

Aki ezt kitalálta az igazi Zseni volt. Innen már csak egy lépés a sétáló művérző zombi, ami talán vissza is harap, ha túl közel mész. Esetleg olyat nem lehetne, hogy gyógyul is? Művérrel utántölthetősös? Hörgősös? Visszalövősös?
Esetleg egy láncra kötött IGAZI zombit nem lehetne?

mutant · http://universal.blog.hu 2011.12.22. 16:18:25

@Öltönyösrabszolga: Reggelenként, munkába menet elég sok zombit láthatsz nap mint nap...

Deviáns szinglibolsilibsibibsi 2011.12.22. 17:00:03

Brrrrraaaaaaaaaaaaaiiiiiinz! Send more ..... paramedics!

Öltönyösrabszolga · http://oltonyosrabszolga.blog.hu 2011.12.22. 18:16:29

@mutant: Meg amikor kimegyek a kert végébe budira, úton a TESCO felé, a határban, a belvárosban, a metróban, a hegyekben, szóval van mit lőni, igen.

Trójai 2011.12.22. 23:57:08

Na most lehet hogy hulye vagyok, de a zombik lenyege nem az hogy ZOMBIK? Magyarul elo halottak, tehat mar felig szet vannak rohadva, azaz NINCS VERUK.

A kepeken meg micsoda zombik ezek, meg egyenletesen verezni sem kepesek. :) De ez a pink vagy magenta szinu "ver" is utos egy zombinak...lehetett volna akkor mar inkabb zold, vagy barna szinu.

Mert ez a helokittis vert verzo macso zombi engem rohogesre kesztet. :))

Amugy tetszik az otlet, csak akkor mar lehetne teljes alakos a babu.

Apropo termeszetes uton lebomlo anyagbol keszult. Erre kivancsi lennek mibol. Mert vagy nem abbol keszult es marketingfogas, hogy tobb fogyjon, vagy pedig nem tul hosszu a szavatossagi ideje.

memeist (törölt) 2011.12.23. 12:48:19

@Trójai: nem kellene inkább ajándékot csomagolnod?

Trójai 2011.12.23. 15:30:14

@memeist:

Es neked? :)

Szoval mert kulturaltan kifejtettem a velemenyemet egy arra valo forumon, nem inzultaltam senkit, meg szolasszabadsag van ugye meg satobbi, ezert kell neked belemkotni es bunkozni? Vagy csak mert jolesik a nyomorek lelkednek?

Azert mert nem ertesz egyet a velemenyemmel attol meg nem kell kenyszeresen belepampogni, ambar a trollokat mar megszoktam.

(Szovegertesedet elosegitendo: azt irtem le, hogy babu tetszik csak a pink vere nem. A termeszetes uton lebomlo, meg kornyezetbarat dolgokat manapsag minden termekre rairjak, az eladasok miatt, meg akkor is, ha csak a fele igaz...)

Ambar a maganeletem ilyeten mozzanataihoz, mint az anjandekcsomagolas, senkinek nincs koze, meg az internetes forumok trolljainak se.

Boldog karacsonyt neked is. Tovabbi kellemes trollkodast a forumokon, elotted az egesz teliszunet. :)

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása