2012.04.11. | pumpa | Szólj hozzá! | zene reklám beteg csomagolás

Promó: Snoop Dogg elszívható daloskönyve

smokingbookdiel.jpg

Vannak sztárok, akik parfümhöz adják a nevüket, mások divatmárkát hoznak létre, habitusuk és testalkatuk szerint. Snoop Dogg sem lépett messze saját világától, ő sajátmárkás cigaretta papír, nevezetesen a Snoop Dogg Kingsize Slim Rolling Papers befuttatásán dolgozik. A promótermék a papír limitált szériás kiadása, amely nem más, mint Snoop válogatott dalszövegeinek elszívható változata, könyvecske formájában...

RollingWords_Detail.jpg

A hempes alapanyagokból készült könyv perforált lapokat tartalmaz, rajtuk a zenész egy-egy szövegével. A tinta nem tartalmaz méreganyagokat - ha valaki egy cigipapír esetében az egészségéért aggódna. A "könyvet" egyelőre az elit értékesítési csatornákon szórják, promó jelleggel, de korlátozott számban később az interneten is hozzá lehet majd jutni. Az ötlet eladja magát, így végső soron elég lenne ár darabbal legyártani, hogy a hír körbejárja a netet.

RollingWords_Book.jpg

A kampány kiegészítő elemeként a rajongók fesztiválokon is találkozhatnak majd a papír dalos változataival: posztereket helyeznek ki, amelyről (az ingatlanközvetítők plakátjaihoz hasonlóan) csak tépni kell egyet, ha épp szükség van rá.

Poster_Snoop_coachella.jpg

A kampányt a san franciscoi  Pereira & O’Dell ügynökség agyalta ki és tervezte meg.

RollingWords_Logo.jpg

Via: The Dieline

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr324382621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása