2012.05.18. | pumpa | Szólj hozzá! | design bringa pannion

Magyar Bringa: "Újragondoltuk a csavaralátétet"

10_fender_fittings.jpg

Magyar tervező munkája rámenős promó nélkül legtöbbször csendes halált hal, ezért Koósz Norbert megfejtését most állítás nélkül bemásolom: "Azoknak, akik már ismernek minket, nem újdonság, hogy a DesignShop.eu nem csupán egy webáruház, hanem egy design termékeket fejlesztő és gyártó stúdió is. Nyitottak vagyunk minden új és formabontó termékötletre, és ami megtetszik, - együttműködve a tervezővel - meg is valósítjuk. Nem volt ez másképp Koósz Norbert kerékpár sárvédő-rögzítő szettjével sem, ami a tervező asztaláról került hozzánk, és most megvásárolható termék formájában kínálunk nektek.

02_fender_fittings.jpg

Ha sárvédőt szeretnél szerelni a bringádra, de unod a hagyományos bilincses megoldásokat, ezzel a termékünkkel egy új, praktikus megoldást kínálunk, mely megjelenésében híven tükrözi a nagyvárosi bringás életérzést. A tárgy három különböző típusban elérhető: BLACK JACKLUCKY LOOK és MIDDLE MAN.

03_fender_fittings.jpg

Leírás:
Olyan kerékpárok esetén hasznos, ahol a villán nem alakítottak ki erre a célra megfelelő szemet. Pl. országúti, vagy egyes teleszkópvillás vázaknál. Vastagabb, pl. karbon villára is felszerelhető anélkül, hogy nyomot hagyna rajta. Az agyak tengelyeire rögzítve, - akár gyorszár, akár hatlapfejű anyák esetén- alkalmazható. Ha szükségtelenné válik a sárvédő, könnyen leszedhető. Termékeinket singlespeed, fixi, és országúti kerékpárokon, fokozott igénybevétel mellett teszteltük."

07_fender_fittings.jpg

05_fender_fittings.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr364522230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása