2012.07.04. | pumpa | 1 komment | zene design hangszer

Kickstarter: minőségi kemping gitár gyerekeknek

1.jpg

Nyilván kempingezéshez is ideális, de ez azért rosszindulatú túlzás, simán írhattunk volna IKEA-t is a címbe, az is ül. A Loog Guitar névre hallgató prototípus egy otthon könnyen összerakható, bizonyos keretek között testre szabható, három húros gyerekhangszert takar, amit azért sok felnőtt is nyúzna, ha kapna a gyerektől szülinapra. Hajtás után videó, összeszerelési útmutatóval...

3.jpg

Az új projekteket inkubáló, illetve a gyártáshoz, marketinghez hozzájárulásokat gyűjtő Kickstarter oldalon nagy sikert aratott a Loog, a lelkes emberek a minimális 15 ezer dollár helyett több mint 65 ezret hordtak össze. Ehhez még a tervező eredeti hazája, Uruguay is hozzátett valamennyit, így a koncepcióból jó eséllyel lehet olyan divat, mint a Like a Bike fabringáiból.

5.jpg

A siker kulcsa nem csak a kicsinyített modellek cukiságfaktorában van: a 6 éves kortól ajánlott hangszer minden alkatrésze kompatibilis a többi modellel, tehát bővíthető, frissíthető. Emellett a gitár együtt nőhet a gitárossal, a kicsiknek szánt 21 collos nyakat később új hangszer vásárlása nélkül bővíthetjük 24 collosra.

4.jpg

A három húros, egyszerűsített változat lényegesen megkönnyíti a kezdők dolgát, illetve gyors sikerélményt nyújt, segítve a zene, illetve a hangszer megszeretését. Akkordra hangolva (a húrok lefogása nélkül, üresben pengetve is szép hangzatot nyújtva) még erősebb az élmény.

6.jpg

7.jpg

2.jpg

A termék már megvásárolható, az alapkészlet 150 dollár körül mozog. Nekem a Fender Jaguar klasszikus formájára hajazó kellene leginkább...

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr804627388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása