2007.11.28. | pumpa | 10 komment | art

Engem egy ilyen végezzen ki, ha már...

Az alkotás teljes neve: Lethal Injection Attack Droid Prototype. Christopher Conte tervezte 2004-ben a halálos ítéletek dehumanizált végrehajtására. Vagy csak úgy magának, nem tudom. Vonatkoztassunk el kicsit a funkciótól: mindenki képzeljen el valami mást, távirányítót, pirosaranyat, vagy csavarhúzót/bármit a tű helyébe és csodálkozzon, esetleg gyönyörködjön kicsit a rozsdamentes acél, titánium és alumínium eme pazar találkozásán...

 

Design: Christopher Conte

Forrás: Who killed Bambi?

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr3245475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Testing Life 2007.11.28. 18:48:53

Látom, nem csak olyasmi van a neten, amitől elmegy az életkedvem, hanem olyasmi is, ami minderre megoldást kínál.

101010 2007.11.28. 19:02:22

Látom soros porton lehet a pc-hez kötni. Előre programozható, vagy közvetlen távirányítással megy?
10 ilyen a lakásba, fecskendő helyett borotvapengével és nincs betörő aki be merné tenni a lábát... (meg mondjuk én sem) :o)

kalman51 2007.11.28. 19:56:09

Tisztelt Pumpa úr!

Köszönjük a hasznos információt! Mivel megkeresünkre 60 percen belül nem reagált a designer, ezért a fénykép alapján kezdtük meg a tömegtermelést.
Szeretettel várjuk az eszköz díszbemutatóján (fekete öltönyt hozzon magával).

Üdvözlettel:
Xi Jang, politikai megbízott

pumpa · http://designpumpa.blog.hu 2007.11.29. 17:52:54

Tisztelt Xí Jang!

Érdeklődéssel várom az első prezentációt, de szeretném megragadni az alkalmat, hogy rámutassak a tömegtermelés néhány kritikus pontjára. Az eszköz jelenleg csak korlátozottan képes kielégíteni a robotikára éhes tömegek elvárásait, hiszen pusztán a kivégzéshez "ért". Célszerű lenne kifejleszteni olyan additív funkciókat, melyek garantálnák, hogy az értékesítés elősegítő marketing-szempontok a produktumban is érvényesülnek majd. Másik fontos észrevétel, hogy nincs neve. Eszköznek nevezni maximum a prototípust lehet, de ez a világpiac meghódításához kevés. Értékelem az Önök által megtett lépéseket, de a tesztidőszak végéig elhalasztom a tervezett kínai látogatást. (Van fekete öltönyöm!)

kalman51 2007.11.29. 21:12:19

Tisztelt Pumpa úr!

Számunkra ez az eszköz egy ún. célszerszám, amely az elvárásunknak tökéletesen megfelel: annál sem többet, sem kevesebbet nem nyújt. Ritka az ilyen célközpontú eszköz (gondoljon bele: a telefonkészülékén mennyi olyan funkció van, amit nem használ...)
Arról nem is beszélve, hogy az előállítási költsége is minimális, hiszen Kínában a kerékpár-gyártás (az eszköz futóműve) és a számítástechnika húzó ágazatok, így import alkatrészekre sem szorulunk.
A név nélküli ezközt célirányosan promotáljuk, baráti- és fejlődő országok kormányzatai számára, meghívásos, élő prezentáció formájában.
El kell, hogy szomorítsam, de jelenlegi formájában nem hozzuk kereskedelmi forgalomba a fenti eszközt.
Viszont fejlesztőink már dolgoznak a Hello Kitty-s, illetve az USB-portos (64 GB-os flashmemóriával ellátott) változatokon, melyeket még karácsony előtt átadunk nagykereskedelmi partnereinknek, akik a termékeket ellátják az adott ország ízlésvilágának megfelelő márkanévvel és akik az értékesítést elősegítő marketing kampányokat megtervezik és finanszírozzák.
Magyarul a mi feladatunk a világpiac meghódításához szükséges mennyiségű termék legyártása. A saját márkás kínai termékek bevezetéséről még nem döntött a párt kereskedelmi bizottsága.
Végezetül: a név nélküli célszerszám teszteléséhez már letartóztattunk 8467 kínai állampolgárt, akik az állami tartalmoszűrésünket megkerülve illegális oldalakat látogattak.
Szeretettel várjuk!

Üdvözlettel:
Xi Jang, politikai megbízott

kalman51 2007.11.29. 21:23:05

Tisztelt Pumpa úr!

Időközben fejlesztőink átadták sorozatgyártásra a Hello Kitty-s modellt, melyről már képpel is tudok szolgálni.
Nagykereskedelmi partnerünk Európában várhatóan SONNY márkanéven forgalmazza a terméket.

indafoto.hu/kalman51/image/226937-b2dc94ac/6943

Üdvözlettel:
Xi Jang, pm

pumpa · http://designpumpa.blog.hu 2007.11.30. 10:01:25

Tisztelt Xi Yang!

Meggyőződésem, hogy a Hello Kitty-Lethal Injection Attack Droid nagy siker lesz! Mind a kreatív kialakítás, mind a választott márkanév egy magasan pozicionált, formabontó terméket sejtet, amely eredetiségével, unikális hozzáadott értékével kétségkívül új korszakot jelent majd a halált okozó játékok történetében. Amennyiben az európai forgalmazáshoz még nem találták meg az ideális partnert, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam a Design Pumpa internetes szolgáltatásait, melyek hatékonyan segíthetik Önöket a profit maximalizálásában. A best practice elvét követve minden olyan javaslatra nyitottak vagyunk, amely gördülékeny együttműködést és hosszú távú, kölcsönös előnyökön alapuló partnerséget eredményezhet az Ön nagy múltú és reményteljes jövőbe néző országával. Amennyiben sikerül megállapodnunk a részletekben, a 8467 szerencsés fekete öltönyét a DP biztosítja nagyrabecsülésünk jeléül.
Tisztelettel:
P

kalman51 2007.11.30. 16:40:50

Tisztelt Pumpa úr!

PR-osztályunk elkészült a Hello Kitty Lethal Injection Attack Droid fantázianevű gyermekjátékunk sajtóanyagával. Ha van rá mód, legyen kedves megjelentetni a Design Pumpa c. blogban, az előzőekben küldött PR-fotóval együtt.
"A Hello Kitty Lethal Injection Attack Droid a 2007-es karácsonyi szezon nagy sikere lesz! Mind a kreatív kialakítás, mind a választott márkanév egy magasan pozicionált, formabontó termékre utal, amely eredetiségével, unikális hozzáadott értékével kétségkívül új korszakot jelent majd a halált okozó játékok történetében."

Együttműködését köszönve,
üdvözlettel:
Xi Jang, politikai megbízott

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása