2008.04.03. | pumpa | 3 komment | divat

Javuló életszínvonal, nagyobb mellek?



Hogy a tartósan magas életszínvonal, a nagy melleket előnyben részesítő divat, vagy a  plasztika sebészet elterjedése okozza, nem tudjuk, de az biztos, hogy Miami-ban egy  rakás próbababa vált mukanélkülivé mostanság. Ha a testmagassághoz hasonlóan a mellek méretének is köze van az életszínvonalhoz, akkor most  deklaráltan kiállunk bármilyen változás mellett, ami ezen a téren előrelendítheti az ország szekerét!!!




A kirakatképeket Miamiban lábát lógató fotós barátunk lőtte, ez úton is köszi...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr25409662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gery · http://gery.blog.hu 2008.04.03. 20:57:35

szilikonnal telepumpált pornósoknak is kell valahol fürdőruhát venni. semmi szociális érzékenység nem szorult belétek? :P

Mindfield 2008.04.03. 21:51:15

Az átlag amerikai nő nem biztos, hogy itt fog vásárolni. Lehet, hogy a jólét nagyobb melleket eredményez, csakhogy velük nő az egész csaj széltében-hosszában.

tistedur 2008.04.04. 07:53:09

ezek a kirakati babák komoly testképzavarban szenvedhetnek..

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása