2008.08.21. | pumpa | Szólj hozzá! | divatpolitika

Obama gitárral, csajokkal, halálfejjel

Az Egyesült Államokban folyó, egyre kiélezettebb küzdelem artisztikus vetületét képviseli az  Obama Is The Man webshop és mozgalom, amely a meghirdetett politikai változások kapcsán arra bíztatja a választópolgárokat, hogy a életstílusukat is cseréljék le egy újra. Első lépésként természetesen egy pro-Obama póló megvásárlását, valamint az elkötelezett voksolást javasolják, a többi úgy is jön magától.

A merchandising persze nem lenne elég erős, ha a termék nem testesítene meg valamit a jelölt programjából. A webshop ezért Obama politikájának környezetvédelemre, megújuló energiaforrásokra vonatkozó, "zöld" elemeit vette elő, ráragasztva ezeket a pólókra. Aki ilyet vásárol, már tett valamit a szebb jövőért, hiszen alapanyaguk 100% pamut, a grafika pedig vízbázisú, a környezetre ártalmatlan festékkel készült. Az esőerdők megmentéséért tehát elég vásárolni és szavazni, a többi megint megy magától.

A szájbarágós, de jelentős profittal kecsegtető néphülyítést Aron Kressner, a zöld (színezetű) termékeiről ismert Vivavi frontembere jegyzi. A pólók egyébként állatok, itthon is nagy szükség lenne egy kis kreatív lazításra a kampány során...

Design: Obama Is The Man

Via: Treehugger

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr66625630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása