2008.09.24. | pumpa | Szólj hozzá! | graphic

Itt a karácsony! Blossa Glögg 2008

Mi sem jelzi jobban a téli ünnepek közeledtét, mint a svéd Blossa cég glögg sorozatának aktuális frissítése. Hatodik alkalommal, ismét a hagyományhoz méltó igénnyel csomagolva, ezúttal nagyon egészséges, áfonyás változatban...

Svédországban az ünnepi szezonhoz kapcsolódó nemzeti ital a glögg. Eredetileg megegyezett a felénk is ismert téli itallal, a forralt borral, de a svédeknek nem volt elég erős, továbbfejlesztették. A különbség, a több fűszer mellett a nagyobb alkoholtartalomban rejlik, így nem csoda, hogy nemzeti itallá nőtte ki magát. A svéd piac több mint 90%-át uraló Blossa cég a az erősen szezonális glögg népszerűsítésére 2003-ban indította el a képen látható sorozatot. A limitált szériában piacra dobott, minden évben más ízesítéssel ellátott, special edition Blossa Glögg ma már nem csupán az ital hagyományait hordozza, de elegáns és évről évre megújuló csomagolásával a svéd design-t is képviseli.

A formaterv 2008-ban is a BVD designstúdió munkája, amely az előző években számos nemzetközi elismerést cipelhetett haza a sorozatért, köztük a European Design Awards első díját, a Design S díjat a Swedish Design Award-ról, de munkájukat nagyra becsülte az American Institute of Graphic Art is.

A nemzetközi sikert jelzi az is, hogy a november 3-tól vásárolható különleges szériából idén már 500 ezer palackot dobnak piacra és a várakozások szerint ez a mennyiség is gyorsan elfogy majd.

Design: BVD

Company: Blossa

Via: 2803

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr93678956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása