2008.11.14. | pumpa | Szólj hozzá! | magazin

Különdíjas az Árgus az ország első magazinversenyén

November 13-án kihirdették a Kreatívot és Kreatív Online-t gondozó Professional Publishing Hungary (PPH) első magazindizájn-versenyének, a Magmának eredményeit. A beérkezett több mint 150 pályázat közül az Árgus kapta a Zsűri Különdíját.

A 154 nevezésből októberben választották ki a shortlistre kerülő 36 versenyzőt, közülük került ki a tíz díjazott. A zsűri az elbírálás során kategóriáktól függetlenül két szempontot vett figyelembe. Az egyik a kreativitásé, míg a másik a professzionális alkalmazkodásé volt.

A három meghirdetett kategóriában több alkategória volt, egy lapot pedig több helyre lehetett nevezni. Így az ötven kiadó 83 kiadványa 154 pályázatot jelentett. A zsűri ezek közül végül 36-ot juttatott shortlisre: a tematikus periodikus kiadványok kategóriában 20, az időszaki kiadványoknál két, míg a kiadványelemeknél 14 nevezés került legjobbak közé a Magmán.

A győztesek teljes listáját még nem láttuk, de a különdíjat a képen is látható Árgus magazin kapta. A Kreatív cikke szerint a legjobbak között divat- és stílusmagazinok, sport- és életmódlap, kulturális lap és márkamagazin szerepel. Kváncsian várjuk!

A pályázatról, a zsűriről és az elődöntősökről bővebben itt olvashat: Kreatív

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr32769003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása