2009.06.19. | pumpa | 3 komment | reklám videó autó

A Porsche design evolúciója - videó

A "The Brigade" stúdió és a New York-i Monovich együttműködésében, valamint Stephen Fitzgerald rendezésében született meg a hajtás után látható spot, amely a Porsche design legújabbkori történetét dolgozza fel egy high-tech, evolúciós videotabló keretében. Az utómunkákkal a Lightwave 9 és az After Effects CS3 referenciafilmjének is símán elmenne...

Porsche: Legend from Stephen Fitzgerald on Vimeo.

Via: Fubiz

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr141194942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rincewind 2009.06.19. 13:08:54

Az elejére tényleg igaz hogy etalon színvonal, de a kinti részek néha meg színvonal alattiak...

0:19-nél a kocsi alatti árnyék hiánya/minősége pl. sokat elvesz a realizmusból. A pályás részek egész jók, a holdbéli tájat nagyon nem sikerült eltalálni...főleg ezzel a sarkcsillagos-hosszú expozíció háttérrel szerintem a leggagyibb részt vágtad ki :/

Lime · http://www.mrhow.eu/_.php?id=667 2009.06.19. 13:16:27

Szeretem a Porsche-ket. Ezt a videót talán éppen ezért találtam gyengének.

A kocsik mozgása, lengéscsillapítók, ahogyan a terepjáró futott, vagy ahogyan a kanyarokban dőlt az autó - közel sem volt realisztikus.

Morgó Muki 2009.06.19. 13:35:29

Azt reméltem, hogy valami eszmefuttatás lesz a Prosche autók formájáról. Ugyanis úgy érzem, hogy egy saját maguk építette zsákutcába jutottak. 10-20 reszelgetik a klasszikus 911-es formáját, de már nincs mit. Ugyanilyen a Volvo és a klasszikus Jaguar limuzin, bár ez utóbbit épp most próbálják radikálisan megváltoztatni.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása