2010.01.04. | pumpa | 2 komment | logó pályázat dp

2010-ben is jobb élni, mint halottnak lenni!

Az elmúlt két hétben kihúztuk a konnektorból a Pumpát, mivel a szokás szerint alábecsült karácsonyi zűrzavarban sem idő, sem energia nem maradt az ünnepi posztolásra. Remélem ez idő alatt sem unatkoztatok, bár gondolom mindenki kapott villanyvonatot, vagy hasonlót, amivel elütötte az időt. Az ünnepek okán rengeteg köszöntő levelet kaptunk, amit ez úton is köszönünk, a Facebookon pedig legalább ötszázan küldték el azt a kívánságformot, amiben az állt, hogy 2010-ben teljesüljön MINDEN kívánságom! Na, azért... A fenti illusztrációval a minden január elejére érvényes eredményt szeretném illusztrálni, miszerint örülünk, hogy élünk, még mindig jobb, mint nem élni (forrás: Appfrica). DesignPumpa Mission Statement és logópályázatos hálanyilvánítás hajtás után...

A terv az erősen elhatározott és szilárdan eltökélt szokásos: szeretnénk 2010-ben még több olvasó számára még több és színvonalasabb posztot élesíteni, szebbé, jobbá és okosabbá tenni a pumpát, illetve azt, ami majd az év során lesz belőle. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy havonta csaknem 40 ezer látogató kattint néhányat a blogon és csak remélni tudjuk, hogy nem csalódnak, amikor visszanavigálnak az Indexre, vagy a pornó+lóval összetételhez a gúglin, ahonnan meglepően sok keresőtalálat érkezett 2009-ben.

Mindemellett több nagy, vagy egy bloghoz mérten nagyobbacska tervünk is van, amivel még sűrűbbé és hasznosabbá tehetjük az itt eltöltött, alkalmanként és átlagosan 2 perc 35 másodpercet, de ezekről majd inkább menet közben, ha már jól látszik, nehogy rommáégjünk egy év múlva ilyentájt. Emellett persze minden véleményt és ötletet, neadjisten nonprofit beállítottságú posztírót, webkettes ötletgazdát szívesen és lelkesen fogadunk, várunk!

Ja, igen! Az ünnepek alatt felgyűlt levelek feldolgozása közben komoly és nagyon kellemes meglepetést okozott, hogy a pumpa új logójára kiírt pályázatra csaknem harminc új pályamű érkezett, köztük néhány tényleg jó ötlettel és megvalósítással, nem beszélve a viccesekről, persze! Ez úton is, és remélem egyszer nem virtuális sör mellett is: köszönet mindenkinek, és bár jobbára kerülöm a megható szó alkalmazását a mindennapi életben, ez egyszer talán tényleg ez a legjobb. Rengeteg időt és energiát öltetek a pályázatok összarakásába, olyanok is, akikről azért szegről-végről tudni vélem, hogy ennél tizenötször fontosabb dolga is van, és nehezen hiszem, hogy a motivációt pusztán hat üveg sör szolgáltatta. Szóval, egyetemes köszönet minden pályázónak és a pályázatokat kommentelőknek, remélem mindenki a végéig olvassa ezt a posztot! Talán még ma, de legkésőbb holnap természetesen lesz poszt az új munkákkal, illetve napokon belül egy szép összesítő a kontesztre beérkezett minden alkotással benne.

2010-re tehát elérzékenyülten kívánunk mindenkinek mindent, amit nem tart túlzásnak, és persze mindenki maradjon életben, ha lehet!

Illusztráció: Appfrica, BoingBoing

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr341644958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása