2010.02.01. | pumpa | 5 komment | magazin interior dekor

Erős falat Tapétából - a Wallpaper Magazine mint építőanyag

Valószínűleg a nemzetközi olvasóközönség respektjének csúcsán elhelyezkedő Wallpaper Magazine szerkesztői is elégedetten mosolyogtak az Elding Oscarson stúdió belsőépítészeti megoldása láttán (igen, ők felelnek a sokat fikázott bedöfött házért is). A képeken látható terek egy stockholmi kreatív társasághoz tartoznak, amely az inspiratív környezet mellett tágas értelmezési mezőt is épített magának. A legmenőbb magazin teljes tudásanyagát birtokolják, ráadásul erősen integrált formában, keresztül közlekedve több évfolyamnyi trenden és jövőképen nap, mint nap. (Stb.)

Sajnos a hány példányból, hány nap alatt és mennyibe került kérdésekre nem találtam adatot, de talán nem is baj. Akiknél kimaradt néhány szám, vagy évfolyam, most biztosan szigorú gyűlölködésbe fognak... (Én is.)

Via: Freshome

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr141715788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2010.02.01. 09:39:18

Egyben sikerült feltalálni a porfogó falat is. Gratula érte :D

Iridium 2010.02.01. 10:12:00

Érdekes, vajon hogy sikerült megoldani, hogy az egymásra pakolt kötegek ne csússzanak el? Középen talán át lennének lyukasztva, és acélszálakkal erősítették volna? Nem hiszem, hogy ragasztóval ez lehetséges.
Kérdem is azért, mert hasonlón mi is gondolkodtunk, ipari méretben tudunk régi magazinokat beszerezni, és hátha megpróbálnánk akkor :D Csak nem tudom, hogyan érdemes megoldani a problémát.

KCB 2010.02.01. 10:30:04

Ötletes de rendkívül tűzveszélyes. Van valamivel kezelve?
Illetve a szilárdságára én is kíváncsi lennék.

L&D · http://lakas-es-design.blog.hu 2010.02.02. 11:02:01

Az építész oldalán található videó az építésről, amin látszik, hogy ez valójában "csak" falburkolat. Először egy gipszkarton falat építettek, rajta vízszintes lécezéssel. Ehhez "kötötték ki" néhány soronkként valahogy az újságoktömböket.

Borzasztó Károly 2010.02.18. 23:36:33

lecserélik a falakat, ha azok elkezdenek majd idővel sárgulni? :-)

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása