2010.02.17. | pumpa | Szólj hozzá! | design vásár wamp

Megújul és fejlődik a WAMP

Január 31-én hozták nyilvánosságra az Ernst & Young által, minden évben kiosztott "Az Év üzletembere" kiírás díazottjainak névsorát. Örömmel láttuk, hogy ideén a Merész újító” kategóriában Matheidesz Réka munkáját ismerték el, aki a WAMP ügyvezetőjeként új kategóriát honosított meg Magyarországon. Az üzleti világ fejbólintása nem csupán a WAMP csapatának, de a hazai iparművészeknek, kreatívoknak is fontos visszajelzés. A művészpiac persze nem ül rá az eredményre, ellenkezőleg: szervezői újításokon és a további fejlődés lehetőségein törik a fejüket. Hajtás után...

A 2006. óta működő rendezvénysorozat a divat és design elkötelezett híveinek jól bevált portyázó terepévé tette a Gödör Klub és Erzsébet tér környékét. A hazai vásárlók mellett a trendi divatboltok és concept store-ok is rendszeresen szemlézik a vásárt, a forgatagban stylistok, reklám- és játékfilmek alkotói ugyanúgy feltűnnek, mint a friis benyomásokra vágyó kulföldi turisták. A WAMP fő célkitűzése valójában itt éthető tetten: közelebb hozni egymáshoz a művészeket, az üzleti szereplőket és a nagyközönséget.

A WAMP eddig sem fukarkodott az újdonságokkal, idén pedig még több meglepetést tartogat a hajtogatott táskák, egyedi ékszerek és reciklált anyagból szőtt dísztárgyak világa. A február 21-i WAMP koncepciója már a frissítés jegyében fogant, ami elsősorban, a standokból kibontakozó különleges térinstallációkban mutatkozik meg. A megújulás egyik lépcsőjeként a WAMP havonta megválasztja „a hónap designerét”, akit reklámanyagainak fókuszába állít és a vásár kampánytermékeként, különleges bemutatkozási lehetőséget nyújt a számára, Ezúttal a Suck Right! márkanéven alkotó Csepleő Viktória nyerte el a címet, aki míves cipőivel és bőrkiegészítőivel építi a stílusvadászok egyedi trófeagyűjteményeit.

A WAMP idei első design vásárát már az arculati újítások szellemiségében február 21-én, vasárnap rendezi meg a Gödörben. További infó: www.wamp.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr521765544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása