2010.02.18. | siklósitamás | 1 komment | design autó jármű koncept

A hiánypótló tuningmerga

(Siklósi Tamás) Vannak, ha nem is túl sokan, akiknek nem elég exklúzív és sportos a Mercedes egyik legbrutálisabb utcai szériája, az SL65 AMG Black Series. Ezt a szűk réteget célozza meg a Carlsson tuningcég a következő rajzokkal, melyek rövidesen "hús vér" autókban is testet öltenek majd. A kiszélesített hátsó kerékjárat és a gonosz első légterelők agresszívebb megjelenést kölcsönöznek a járgánynak, ami ebben a kategóriában szinte alapkövetelmény. A szögletesebb fényszórók jobban illenek egy ilyen izomautóhoz, mint a korábbi csepp forma. A motorháztetőt carbonra cserélik, így némi súlycsökkenést is elérnek, de a hangsúly ismét a vizuális tuningon van.

A motorban eszközölt változtatások viszont már nem csak a szemnek szólnak: az egyébként sem vérszegény talicskát jócskán roborálták, így a C25 adatai a következők lettek: V12 6.0L twin turbo 753 lóerő. Sietni nem árt, mert csupán 25 darab készül. Munkába járáshoz, bevásárláshoz különösen tudom ajánlani:)

Via: Motor and car design

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr711736211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

benkoo 2010.02.18. 11:32:41

Mo.-n nem sok értelme van....

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása