2010.05.11. | pumpa | 1 komment | design pályázat gasztro

Étterem- és ÉtlapDesign Verseny - deadline: május 31!!!

A Vendég & Hotel szaklap a nagysikerű Étlapversenyt követően idén Étterem- és ÉtlapDesign Versenyt hirdet Étterem – A Vendég szemével címmel. A versenyre hat kategóriában nevezhetnek az éttermek, szállodák, sörözők, és kávézók. A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet az éttermek és szórakozóhelyek arculatának és megjelenésének fontosságára. Értékes (és finom) díjak, részletek hajtás után...

Az első benyomás ugyanis az étterembe lépve éri a vendéget, még mielőtt bármit rendelt volna. A design utal a hely szellemiségére és az ételek minőségére; minden, ami a vendég szeme elé vagy keze ügyébe kerül, befolyásolja döntését abban, hogy visszatér-e hozzánk máskor is.

A verseny hat kategóriája magába foglalja azokat a fontos arculati elemeket, amelyek összességéből alkotja meg vendégünk a véleményét. Így lehet nevezni étlappal, itallappal, étterem portál és vendégtér designnal, weblappal, vagy egyedi kiegészítőkkel (saját szalvéta, cukor, pohár, stb.)

Kategóriák:

  • Étlap design
  • Itallap design
  • Étterem vendégtér design
  • Étterem portál design (az étterem külső, utcafronti/homlokzati kialakítása)
  • Étterem weblap design
  • Saját éttermi kiegészítők (szalvéta, pohár, ültető kártya, stb.)

Nevezési határidő: 2010. május 14. (péntek)

A zsűri tagjai:

Gerendy Jenő - Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar, egyetemi adjunktus, tervezőgrafikus

Hervé-Lóránth Ervin - belsőépítész

Vágó Ágnes – Vendég&Hotel főszerkesztő

Szigeti Péter – Kreatív Magazin tartalomfejlesztési igazgató

Milassin Levente - DesignPumpa blog szerkesztője

Fődíj:
A Red Bull felajánlásával két személyes vacsora a salzburgi Hangar-7-ben található Ikarus étteremben szállással, reggelivel, valamint személyes találkozóval Roland Trettl Michelin csillagos sztárséffel a konyhán 2010 ősz-tél folyamán.
További díjak:
Két személyre szóló vacsora a Michelin csillagos Costes Étterembe.


Elbírálási szempontok:

  • A nevezett alkotás eredetisége, kreativitása, a tervező egyedi ötletei.
  • A nevezett étlap, itallap, weblap és egyéb kiegészítő esztétikai és funkcionális minősége és ezek összhangja.

·    Az étlap, itallap, weblap mennyire személyes, az adott hely légkörére jellemző.

·  Az étlap, itallap, weblap belső tartalma (a konyha specialitásainak bemutatása; különleges fogások, vegetáriánus ajánlatok, gyerekmenük) és annak kivitelezése (olvashatóság, képek, szöveg elrendezése, tördelés).

·    A kivitelezés minősége.

·    A belső tér strukturális elrendezése a vendégtér funkciói alapján.

·   A térstruktúra designjának összhangja a dekorációval, kiegészítő designnal. (székek, asztalok, vázák, stb.)

·    A felhasznált anyagok közvetítik-e a kívánt stílusirányzatot; a konkrét stílus összképe.

 

Bővebb információ (link): www.vendeg.hu/avendegszemevel.php

Kapcsolat:

Milassin Mariann

milassinm@vendeg.hu

+36 1 430-4533

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr51991940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mogyoró007 2010.05.18. 16:58:26

És ki nyer majd? Az étterem tulajdonos, vagy a grafikus/belsőépítész?

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása