2011.01.04. | pumpa | 2 komment | design tárolás könyvespolc

IVY - organikusan növekvő, moduláris könyvespolc

Paris Lowitz idén végez a Pittsburgh-i Carnegie Mellon University hallgatójaként, IVY elnevezésű polcrendszerével azonban már most komoly ismertségre tett szert. A moduláris polcrendszer természetes formákból és alapanyagokból épül fel, organikus mivolta azonban a bővíthetőségében rejlik igazán. Ha van egy elegendően nagy falfelületünk, a polcrendszer együtt növekedhet könyv, vagy egyéb gyűjteményünkkel, vagyis velünk, anélkül, hogy a bővítés észrevehető lenne.

A horizontálisan és vertikálisan egyaránt felrakható polcokkal jól kihaszálhatók a kevésbé egzakt felületek is, így lépcsők alatt, vagy tetőtéri kéglikben is jól használható. A teherbírásról, illetve a felfüggesztés módjáról nincs infó, de bizonyára nem megoldhatalan...

Via: blog deco design

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr242559253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nicholas Flood · http://apamsecret.blog.hu/ 2011.02.03. 08:51:19

Írtam neki, kíváncsi vagyok lehet-e ilyet szerezni valahogy Magyarországra.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása