2011.04.12. | pumpa | 2 komment | design világítás

DNA - moduláris LED-szalag Karim Rashidtól

Karim Rashid számos más terület mellett a különleges világítótestek tervezésében is leteszi névjegyét. A DNA elnevezésű fényszalag a Rashid védjegyeként is értelmezhető színeket hordozza, de ez inkább reklám, a lényeg a moduláris rendszerben van. Az olasz SLIDE társaság számára tervezett, kétméteres darabokból hizlalható fénykígyóból készült spirál elegáns kültéri megoldás, amely kiválthatja a lényegesen többet fogyasztó és gyorsabban kopó, hagyományos kültéri vényforrásokat...

Via: Contemporist

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr982819632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dior_Tenshi · http://dior-arwen.livejournal.com/ 2011.04.26. 21:36:06

Nekem ez annyira nem tetszik, amennyire nem tetszett és nem tetszik még most sem a Corvinnál az a rohadó, világító vas borzalom. Egyszerűen ez nem megy ilyen környezetbe - kérdés, hogy van-e olyan környezet, amibe meg illik?

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása