2011.05.12. | pumpa | 2 komment | fotó beteg

Tod Seelie - öt kontinens, húsz ország, dög fotók

Tod Seelie eredetileg Cleveland-ben született, majd Brooklyn-ban telepedett le, közben azonban bejárta öt kontinens, több mint húsz országát és közben fotózott, természetesen, hiszen ebből él. Alapító tagja a The Miss Rockaway Armada csapatának, amely a Swimming Cities mozgalom keretén belül döbbenetes úszó tákolmányokon járta a világ tengereit. Izgalmas élet, jó képek...

Erősen szubkulturális témái ellenére munkái olyan médiumokban jelennek meg, mint a The NY Times, New York Magazine, Rolling Stone, Spin, Marie Claire, Men's Journal, Thrasher, Vice, Art Forum, Art In America, Flash Art, az Adbusters, valamint mások. Azért a The Vice Photo Book is kért tőle képeket, hogy a betegebb média se maradjon ki...

Via: Collected Visuals

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr462897877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eaposztrof · http://blog.eaposztrof.com 2011.05.18. 16:37:05

valaki segítsen egérteni, h hogyan jut be egy ilyen fotósnak az anyaga ennyi vezető médiumba?

sorica123 (törölt) 2011.11.02. 19:25:15

Hogy van az, hogy mindegyik, de meredjek meg - _mindegyik_ első komment valami hasonló 'ez is valami?'-kategóriás konstruktív hozzászólás? )Lehet, hogy öt poszt nem releváns...?)
Amúgy a képek hangulata nekem se a kedvencem, ahhoz túl lepukkant meg széteső, de ettől még nagyon jól elkapott/megcsinált képek. Max nem rakom ki az ágyam fölé.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása