2011.06.09. | pumpa | Szólj hozzá! | pályázat

Pályázat: VÁSÁRLÁS MÁSKÉPP? MÁS KÉP!

A BÉFLEX fennállásának 20. évfordulója alkalmából hagyományteremtő pályázati kiírást indít design és tervező szakos egyetemi, főiskolai hallgatók számára. Olyan értékesítést támogató megoldásokat szeretnénk díjazni, amelyek meglepőek, újszerűek, frissességet hoznak az eladáshelyi eszközök terén – ugyanakkor  megvalósításuk sem lehetetlen. Mi a gyártó szemével tekintünk az ötletekre, de a téma más szakértőit is bevonjuk az értékelésbe!

Előfordult már veled, hogy kevés volt számodra egy-egy termékről a boltban kihelyezett információ? Volt már olyan, hogy nem találtad átláthatónak a termékkínálatot? Tapasztaltad-e már, hogy nem volt számodra elég higiénikus a pékáruk kihelyezése? Lennének új ötleteid a zöldségek „tálalásával” kapcsolatban? Túlságosan sablonosnak találod pl. az akciós termékek vizuális kommunikációját és kreatívjait? Van-e megoldásod a hagyományostól eltérő – mégis sokkal praktikusabb termékkihelyezés megvalósítására?  (Napjaink egyre bővülő termékkínálatának problematikája). Szeretted volna kipróbálni a kiválasztott műszaki cikket, de a hagyományos eladáshelyi koncepció nem adott erre lehetőséget?Most itt a lehetőség...

MOST ITT A LEHETŐSÉG, HOGY MEGMUTASD, TE MIT ÉS HOGYAN CSINÁLNÁL MÁSKÉPP A BOLTI KOMMUNIKÁCIÓBAN / ESZKÖZRENDSZERBEN! MUTASD MEG A TE MEGOLDÁSOD AZ ÁLTALAD TAPASZTALT PROBLÉMÁRA!

Tervezd meg egy szuper- vagy hipermarket általad tetszőlegesen kiválasztott részlegének, osztályának, árucsoportjának eladáshelyi értékesítés támogató (POS) eszközét, eszközeit, display családját, vagy akár az általad választott áruházi szegmens teljes marketingkommunikációs koncepcióját!

Szempontjaink az elbíráláskor:

INNOVÁCIÓ: a megoldás legyen merész és jövőbemutató! KREATIVITÁS: az alternatív, újszerű látásmód előnyt élvez a „digitális” megoldásokkal szemben, ugyanakkor kellően kreatív design koncepció részeként ez utóbbiak is szerepelhetnek a pályázatokban. MEGVALÓSÍTHATÓSÁG: a fantáziádnak nem szabunk határokat, de az ötlet kivitelezhetősége is bírálati szempont nálunk. KÖRNYEZETTUDATOSSÁG: ezért bónusz pontokra számíthatsz!

A pályázatokat postai úton várjuk, az alábbi címre: BÉFLEX Management Kft. 1097 Budapest, Táblás u. 36-38.  A borítékon kérjük feltüntetni: „BÉFLEX Design Díj”. Beadási határidő: 2011. szeptember 10. A beadott pályaműveket neves tervezőkből, valamint in-store kommunikációért felelős vezető beosztású szakemberekből álló zsűri fogja elbírálni. Egy pályázó több pályázatot is benyújthat. További információ: Varga Kornélia, kvarga@beflex.hu Tel.: 20 / 464 7974.

A pályázat kiírója, a BÉFLEX az alábbiak szerint díjazza a legjobbnak ítélt pályaműveket: Első helyezés: nettó 300.000 Ft. Második helyezés: nettó 200.000 Ft., Harmadik helyezés: nettó 100.000 Ft.  A díj átadására ünnepélyes keretek között kerül sor.

*A Szerző a jelen pályázaton való részvételével - pályaművére vonatkozóan - területi korlátozás nélkül, határozatlan időtartamra (azaz a mű teljes védelmi idejére) kizárólagos, harmadik személynek átengedhető felhasználási jogot enged a Pályázat kiírójának a művek tetszőleges példányban, tetszőleges alkalommal történő többszörözésére, terjesztésére, átdolgozására.

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr952970980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása