2007.09.19. | pumpa | Szólj hozzá! | esemény

100%DESIGN (szeptember 20-23.)

A 100% Design a London Design Festival ernyője alatt található szakmai design kiállítás. Méreteit, szervezettségét és a kiállítók számát tekintve símán elmenne önálló fesztiválnak is, de célkitűzései közelebb állnak a szakmához, mint a nagyközönséghez. Holnaptól.

A kiállítás a design-hoz kapcsolódó területek képviselői számára teremt kiváló találkozási és együttműködési felületet, deklarált célja, hogy katalizálja és egyben angol felségterületre vonja a design ipar működését.

A kiállítás központi szervező gondolata a fenntartható fejlődés a design világában, amivel kicsit le vannak maradva, mert manapság minden magyar konferencia ezt tűzi zászlajára, szóljon bár az építészetről, vagy az albán konzervkagyló pöcséről.

Bár elsősorban a profi közönséget szólítja meg, a rendezvény utolsó napján egyszerű érdeklődők is bebocsátást nyernek 15 font ellenében.

A kiállítás négy önálló tematikával rendelkező egységből áll:

100%LIGHT

100%DETAIL

100%MATERIAL

100%FURNITURES

 

 

 

 

 

 

Hivatalos weboldal: 100%design

Kapcsolódó anyagok: London Design Festival 2007

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr44134547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása