2007.11.16. | pumpa | Szólj hozzá! | design

Építsen bútort közlekedési lámpából

John Carter New York gyalogoslámpáiból készített széket, összekapcsolva a talált tárgyak művészetét a lakberendezési funkcióval. Nem bontanám ki részletesebben, adja magát... A leghasznosabb tulajdonsága, hogy a lámpák valóban működnek és egy távirányító segítségével eldönthetjük, vajon szeretnénk-e átengedni helyünket másnak, vagy inkább átkapcsoljuk "walk" állásba. Túl az eredetiségén, művészi értékein, autentikus egyediségén a 3700 dollárt iszonyatosan soknak tartom érte. Ne vegyék meg.

Viszont mindenki szaladjon ki az autópályákra és szerezzen be táblákat, telefonfülkéket, oszlopokat és minden mozdítható használhatót és ha sikerült funkcionálisan implantálni a nappaliba, küldjön róla képet!!!

 

 

 

Design: John Carter

Forrás: shelterrific

Shop: Uncommon goods

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr66230861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása