2007.11.30. | pumpa | 9 komment | az olvasó válaszol

Hello Kitty kivégzőrobot

A kommentek között is olvasható, többszettes stílustörténeti párbeszéd egy újabb fejezettel gazdagodik most. Az alábbiakban a kérés, a kép után pedig az emberiség történetét vastagon átrajzoló termék beveztő promója olvasható (vitaindító eredeti itt):

PR-osztályunk elkészült a Hello Kitty Lethal Injection Attack Droid fantázianevű gyermekjátékunk sajtóanyagával. Ha van rá mód, legyen kedves megjelentetni a Design Pumpa c. blogban, az előzőekben küldött PR-fotóval együtt.

Együttműködését köszönve,
üdvözlettel:
Xi Jang, politikai megbízott


"A Hello Kitty Lethal Injection Attack Droid a 2007-es karácsonyi szezon nagy sikere lesz! Mind a kreatív kialakítás, mind a választott márkanév egy magasan pozicionált, formabontó termékre utal, amely eredetiségével, unikális hozzáadott értékével kétségkívül új korszakot jelent majd a halált okozó játékok történetében."

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr24248041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pumpa · http://designpumpa.blog.hu 2007.11.30. 17:02:25

Küldöm az öltönyöket, Mr. Yang!

paráznabillegető 2007.11.30. 20:54:12

lego technik kiadásban is van?

pumpa · http://designpumpa.blog.hu 2007.11.30. 21:33:26

Bocsánat, hogy folyton le-Yangozom. Ön Jang. Tudom.

kalman51 2007.11.30. 21:55:42

Tisztelt Pumpa úr!

Engedje meg, hogy kifejezzem a kínai nép háláját amiért térítésmentesen igénybe vehettük a Design Pumpa internetes szolgáltatását, 'mely reményeink szerint hatékonyan segíthet bennünket a profit maximalizálásában.
Mivel PR-anyagok megjelentetéséért (még) nem fizetünk, ezért Önnek és kis Családjának csak egy 3 hetes, all inclusive kínai körutazást tudunk biztosítani (természetesen teljes költségtérítéssel, beleértve a repülőjegyeket is), valamint ha vannak gyermekei, akkor gyermekenként 1 db. Hello Kitty kivégződroidot (by SONNY) is postázunk.
Továbbá a poltikai bizottságunk mai határozatában érdemesnek ítélte Önt a Kína Hőse érdemérem online használatára!
Az érdemérem online használható változata itt található:
indafoto.hu/kalman51/image/228563-85468c06

Tisztelettel:
Xi Jang, politikai megbízott

kalman51 2007.11.30. 21:59:35

Semmi gond: az első kommentemben még a kínában használatos Yang névváltozattal írtam, de utána áttértem az európában elfogadott Jang változatra.

kalman51 2007.11.30. 22:23:56

Tisztelt paráznabillegető úr!

Időközben utánanéztünk a Lego ügynek és jó hírrel szolgálhatok!
A dán vállalat csak ABS műanyag alapanyagra védette le a Lego termékeket, így megkezdtük a méretazonos (kompatibilis), ám acélból készülő Lego elemek gyártását, LEGGO néven (amelyek Hello Kitty-s változatban is megvásárolhatók lesznek, várhatóan 2007. december 10-től). Így Ön már saját kezűleg építheti össze gyermeke karácsonyi haláldroidját. Jó szórakozást kívánunk!

Érdekes link a Lego-ról:
www.malug.hu/tiwaka/tiki-index.php?page_ref_id=226

Üdvözlettel:
Xi Jang, politikai megbízott

Daved · http://buxevo.com/hu 2007.12.01. 09:59:09

Bárhogy nézem, én csak azt látom, hogy rátettek egy kitűzőt oszt csááá'

kalman51 2007.12.01. 16:07:17

Tisztelt Daved úr!

A lap tetején található link segítségével tudja elolvasi az előzményeket. Röviden összefoglalom.
Pumpa úr beszámolójából értesültünk a haláldoridról, amely rögtön megnyerte a tetszésünket. Szerettük volna felvenni a kapcsolatot a tervezővel, de ő sajnos nem reagált (időben) a megkeresésünkre, ezért a saját fejlesztő csapatunk újratervezte az eszközt (hogy ne sértsünk szerzői jogokat). Lehet, hogy a képen nem látszik, de 108 ponton hajtottunk végre módosításokat (pl.: a fogaskerekek 0,17 mm-rel kisebbek, a tű 2,4 mm-re hosszabb, stb.).
Nem igazán értjük, hogy miért reklamál Daved úr. A legtöbb gyártó hozzáadott érték nélkül (csak spiciális festéssel) és magasabb áron kínálja a Hello Kitty-s termékeit. Például ez egyik autógyártó forgalmaz egy olyan kisautót, amely megvásárolható normál és Hello Kitty-s változatban. Az autók csak a fényezésben különböznek, a Hello Kitty-s modell viszont jóval drágább.
A Hello Kitty haládroid viszont egy duál funkciós játék, ami azt jelenti, hogy a gyermek a haláldoridra erősített kitűzőt (figyelem: hozzáadott érték!) a játék után is viselheti (például utcán, óvodában, iskolában, stb.).

Üdvözlettel:
Xi Jang, politikai megbízott

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása