2008.05.07. | pumpa | Szólj hozzá! | street art

Banksy az alagútban - The CANS Festival, London



A hétvégén rendezték meg a világ talán legjelentősebb stencil art fesztiválját Londonban, a Waterloo állomás alatt elhelyezkedő alagútban. A műfaj legismertebb alakjai, köztük Blek le Rat, 3D és Banksy részvételével zajló The CANS Festival 28544 érdeklődőt vonzott, közülük 623-an festettek is.



A fesztivált kizárólag a stencil art szekció számára rendezték, így nem lehetett szabadkézi rajzokat, vagy betűket fújni a falra. A szigorúan vett szabályok között szerepelt az is, hogy nem mehetnek rá más alkotók munkáira és kizárólag a szervezők által kijelölt helyen dolgozhatnak. Az alagutat ma, május 7-én adták át a hétköznapi forgalomnak, így mostantól azok is megismerkedhetnek az utca művészetével, akiket ez eddig nem érdekelt annyira.



Hajtás után válogatás a legjobb képekből...



Site: The CANS Festival

Via: What's The Skinny?

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr10458294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása