2008.05.20. | pumpa | 3 komment | design 07

Absolut Grcic - Az Absolut pohárkészlet



Kevés olyan területe van az életnek, amely büntetlenül távolmaradhat a milánói designdömpingtől. Ma már a minőségi lerészegedés toposza sem élhet meg formatervezett kiegészítők nélkül, ezért az Absolut úgy döntött, hogy egy terméktervező segítségével első alkalommal dob piacra hivatalos pohárkészletet.



A diszkrét, de az Absolut minőséget jól tükröző kollekció a felkapott német tervező, Konstantin Grcic munkája. A csomagolás koncepcióját is ő jegyzi, de az Absolut Grcic elnevezés valószínűleg nem ezért került a dobozra. Az együttműködéssel két kiemelt stílusértékkel rendelkező brand kapcsolódott össze és mutatkozott be egy olyan fórumon, ami képes volt súlyt és megfelelő publicitást adni hozzá. Szép munka.



Az Absolut feliratot viselő poharakkal szerencsére nem csak a legmenőbb bárok és szállodák teraszain találkozhatunk, mivel rövidesen keredkedelmi forgalomban is kaphatóak lesznek. A használati értékből az sem von le sokat, ha nincs otthon prémium vodka, kiválóan hangzik például a rekedt hangon elsuttogott abszolút kevert, vagy az abszolút durbincssógor is...



Via: Design Trotter

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr61477281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bgj · http://blog.lfsteam.com 2008.05.20. 16:00:29

"rekedt hangon elsuttogott abszolút kevert, vagy az abszolút durbincssógor is..."
esetleg abszolút vegyigyümi :)

Grcic mester megint szépet dobott...

pumpa · http://designpumpa.blog.hu 2008.05.20. 18:25:30

Tudtam, hogy kifelejtek valamit..:)

goebi 2008.05.22. 11:55:39

Azért nem az Absolut volt az első, aki saját poharakat csinált, vagy inkább csináltatott művészekkel. A Bombay Sapphire már vagy 2 éve reklámozza a poharait, bár azok inkább műalkotások, mint boltban megvehető termékek...
vegyigyümi, hmmm :)

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása