2008.08.24. | pumpa | Szólj hozzá! | hétvégi designhotel

Carbon Hotel, Genk, Belgium



Az egykori ipari központ és bányászváros szívében nyitott meg ez év tavaszán a The Carbon Hotel névre keresztelt designhotel, melyet minden elemében a vendégek feltöltődése és a tökéletes relaxáció érdekében terveztek. A visszafogottan elegáns, mégis formabontó terek, ahogyan a hotel neve is, sok tekintetben a  városka múltját jelenítik meg. A szürke homlokzat, a karbonalapú építőanyagok mind a szénre utalnak, mégsem lesz ipari hatású az interior. A történelmi belvárost a SEA Tourist Commission elnevezésű szervezet a legbarátságosabb európai város címmel tüntette ki.

A 60 szoba mindegyike iPod-dal, tévével, DVD lejátszóval és mini-bárral szerelt, a pihenést pedig többek között egy komoly spa és egészségügyi központ, szauna, chromoterápia, masszás, és gyógyfürdők teszik teljessé.

Via: Designhotel

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr13628061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása