2008.11.13. | pumpa | 2 komment | fotó

Tizenharmadik havi fizetés természetben

A New York-i streetwear szektor egyik emblematikus képviselője, a Mishka jól érzett rá arra, amit Magyarországon már mindenki tud: tizenkét hónap nem elég. Épp ezért a brand népszerűsítésére összállított 2009-es erotikus naptárban már két január szerepel, a maszkulin vásárlók legnagyobb megelégedésére...

A kiadványt Ellen Stagg illusztrálta fotókkal, aki korábban olyan lapoknak készített sorozatokat, mint az I-D, a Frank 151, a Life, a Vogue, és a VICE Magazine, hogy csak az ismertebbeket említsük. A modellek között pedig egy sor (mások által) ismert név is feltűnik, többek között Justine Joli, Jelena Jensen és Joanna Angel.

Minden fotót egy-egy "dirty" képregény egészít ki, melyeket Jon Vermilyea, a VICE Magazine állandó munkatársa rajzolt a Mishka számára. Ha lenne nagyobb kép, jól megfigyelhetnénk mindezt a naptárt komplettírozó, Mandy Morbid néven piacra dobott pólón, de elképzelni azért nem lehetetlen. A két tétel külön is rendelhető, de azért együtt is megér egy ötvenest. Dollárban, nyilván.

Via: Highsnobiety

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr9766919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reisz Manfréd 2008.12.13. 01:03:56

Ennyi rajzolt szemöldököt életemben nem láttam még összesen :D

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása