2008.11.17. | pumpa | Szólj hozzá! | webdesign

Szélessávú imázsépítés

A Sprint Nextel mobil- és internetes kommunikációval foglalkozó nemzetközi társaság, amely  a szélessávú mobil internet előnyeinek ecsetelése végett hozta létre a képre kattintva elérhető widget-falat. Az aprólékosan kidolgozott építőkockák az internet  felhasználási lehetőségeinek sokrétűségét és az elérhető információk sokszínűségét demonstrálják szórakoztató módon.

Megtudhatjuk, hogy e percben épp hány papír kávéspoharat gyártanak, hogyan változik "real-time" a humán populáció, hány új maláriás megbetegedés történik míg a gép előtt ülünk, valamint "naprakészek" lehetünk számos más, hasonlóan fontos topic tekintetében. A megoldás szép, jó sokáig böködtem a dobozokat, de a koncepció itt megáll, nem válik interaktívvá, ami azért levon az akció értékeléséből. Az igazi az lenne, ha a widgeteket el is lehetne vinni, vagy befolyásolni a működésüket kicsit. A blogoszféra kiváló terep lenne egy  jól felépített víruskampányhoz.

Via: Clusta

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr3773399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása