Kizárólag hideg ételeket tálalhatunk benne, nem bírja a mosogatógépet, tisztítani langyos, szappanos vízzel kell, sőt egy kis olivaolajos, puha rongy sem árt neki használat után. Sok vele a macera, de csak így őrizhetjük meg eredeti, 185 dolláros (plusz postaköltség) értékét. Husque tál a makadám dió héjából...
A 2003-ban indult Husque társaságot Marc Harrison designer és Paul Fairweather képzőművész alapította az előbbi által kifejlesztett alapanyag, a "Husque" fejlesztésére, alkalmazási lehetőségeinek szélesítésére. Az alapanyag a "macadamia nut", avagy a nálunk makadám dióként ismert termés héjának őrleményéből készül. A tervezőpáros célja, hogy a növény fő termelőjének számító Ausztrália számára új nemzeti jelképet, illetve nemzeti szuvenírt hozzanak létre a belőle készült tárgyakkal.
Design: Husque
Shop: Mooncruise