2009.01.15. | pumpa | Szólj hozzá! | graphic

2008 legjobb weboldala

Az FWA (Favourite Website Awards) kihirdette a 2008-as kiírás végeredményét. A szakmai zsűri döntése alapján a   The Eco Zoo (McCann Ericson Japan) flashsite lett az év weboldala, míg a közönségszavazás győztese a Hotel626.com (Goodby, Silverstein & Partners) lett. A kiírás főszponzora és szakmai támogatója az Adobe társaság volt, így az Eco Zoo győzelme, technikai kidolgozottsága és látványvilága alapján nem meglepő.

Az FWA 2000. óta gyűjti és értékeli a világ minden részéről érkező weboldalakat, így komoly mennyiségű anyag, valójában portfólió katalógus gyűlt össze a kezük alatt, amely hasznos segítséget jelent designereknek és megrendelőknek egyaránt. Nem csak az év, de a nap, a hét és a hónap weboldalát is meghirdetik, nagyban támaszkodva az olvasók szavazataira is.

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr95879192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása