2009.02.11. | pumpa | 1 komment | könyv

Arculat és identitás - könyvbemutató

Ma este hat órakor kerül sor az Activium Kommunikációs Tervezőiroda gondozásában megjelenő, Arculat és identitás című könyv hivatalos bemutatójára. Az előzetes regisztráció miatt a Művészetek Palotájába már nem valószínű, hogy be lehet férni, de az arculattervezés hazai szakembereinek válogatott munkáit bemutató kiadvány mindenképpen figyelmet érdemel. Bővebben hajtás után...

A könyvben húsz magyar céget követhetünk végig az arculattervezés útján. A kezdeti lépésektől a terveken és tévutakon át a végleges megvalósulásig tartó tanulmányok segítségével ízeire bontva megnézhetjük, mennyi gondolkodás, ötlet, terv és beszélgetés áll egy-egy arculat mögött - a tervező és az ügyfél részéről is. A végleges arculat mellett a kidvány a hozzá vezető utat is bemutatja képekben, beszámolókban, tanulságos történetekben, melyekből a tervező és az ügyfél szemszögét is megismerhetjük.

A mai magyar példákon keresztül lehetünk részesei az alkotó folyamatnak, mely egyaránt tanulságos lehet tervezőnek és ügyfélnek. A gyűjteménybe került arculatok alapos rostán estek át: szakmai szerkesztőbizottság javaslatai, értékelései alapján állt össze a végső lista.

A szerkesztőbizottság tagjai:

Barák Péter, tervezőgrafikus
Gosztom András, tervezőgrafikus
Hargitai Lilla, stratégiai tanácsadó
Kara György, grafikusművész
Kiss István, grafikusművész
Nemes Juli, kreatív tanácsadó
Pohárnok Mihály, formatervezési menedzser
Sáfrány Zsuzsanna, kommunikációs tanácsadó
Zsótér László, habil. egyetemi tanár, rektorhelyettes
Zs. Tóth Edit, grafikusművész

A bejegyzés trackback címe:

https://designpumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr50936404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DesignPumpa Speciál

Social...

Friss topikok

DP/FB

Editor's Hell

süti beállítások módosítása